A SUPozás ma már bárki számára elérhető, azonban sokan nem tudják, hogy a SUP vásárlás vagy a SUP bérlés mellett érdemes-e dönteni. Mik a SUP bérlés és a SUP vásárlás előnyei? Mutatjuk!

SUP vásárlás – ezek az előnyei

Amikor saját, az igényeinknek mindenképp megfelelő SUPra vágyunk, a SUP vásárlás a lehető legjobb döntés számunkra. Ekkor ugyanis aszerint választjuk a deszkát, hogy mi hol szeretnénk használni és mire. Épp ezért, ha megfelelő paraméterek mentén történik a SUP vásárlás, egészen biztosan a lehető legjobb és hozzánk leginkább passzoló deszkán állva szelhetjük a habokat.

A SUP vásárlás másik előnye, hogy a SUP a miénk, így akkor használjuk és oda szállítjuk, ahova csak szeretnénk, illetve az épsége miatt sem felelünk senkinek, csak saját magunknak. Ha már elég tapasztalatot gyűjtöttünk, tudjuk, milyen körülmények között állja még meg a helyét a SUP deszka és milyenek között nem, így sokkal tudatosabban használhatjuk.

SUP vásárlás – így válaszd ki a legjobb SUP deszkát!

A SUP vásárlás legfontosabb része a megfelelő SUP deszka kiválasztása. Ha boltban vesszük, egészen biztosan segítenek az eladók a nekünk való SUP megtalálásában, azonban online vásárlás esetén fontos, hogy tájékozódjunk.

SUP vásárláskor a legfontosabb kérdés mindig, hogy felfújható vagy merev SUPra van e szükségünk, illetve hogy kik vagyunk és mire szeretnénk használni. Több webshop esetén társul szűrő is a felülethez, ahol mindezeket az információkat meg tudjuk adni a keresőnek.

SUP bérlés – ekkor bérelj SUP-ot!

Ma már azonban nem feltétlenül a SUP vásárlás az egyetlen út a SUPozáshoz, ugyanis egyre több helyen érhető el a SUP bérlés is. A bérléshez csupán meg kell találni a legközelebbi bérleti pontot, ahol akár hosszabb távra is lehetőséged van SUPot bérelni, így akár nyaralásra is magaddal tudod vinni. Természetesen ilyenkor meg kell adnod az adataidat, illetve alá kell írnod egy szerződést, amelyben vállalod a felelősséget, ha valami történik a SUP bérlés során kapott deszkával.

A SUP bérlés akkor ajánlott, ha nincs otthon saját SUP deszkád, de még nem szeretnél nagyobb összeget kiadni egyre vagy pedig akkor, ha épp nyaraláson SUPoznál, de nincs nálad deszka. Ekkor töredék áron juthatsz hozzá egy minőségi SUPhoz, így nagyobb költség nélkül is meg tudod tapasztalni a SUPozás örömét.

Ajánlani tudjuk még a SUP bérlést azoknak, akik még sosem SUPoztak vagy még kezdők és esetleg még nem tudják, hogy a SUP lesz-e az új hobbijuk vagy sem. Épp ezért először érdemes kipróbálni az evezést egy bérelt deszkán és csak miután megkedvelted, azután megvásárolni a sajátodat!

A SUP bérlés tehát egy remek lehetőség nyaraláskor, deszkavásárlás előtt vagy kezdőknek. Hosszútávon azonban ajánlott lehet egy saját SUP deszkába befektetni, amin sokkal felszabadultabban evezhetsz, illetve mindenhogy a Te igényeidhez illeszkedik!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!