Szabó Zsófi és új szerelme, Shane Tusup beköltözött a műsorvezető törökbálinti házába. Hosszú Katinka exférje Zsófi kedvéért még magyarul is megtanul.

Szabó Zsófi szerelmes

Egy ideje arról beszél a budapesti celebvilág, hogy Szabó Zsófi új párra talált a férjével való szakítás után. Új szerelme pedig nem más, mint Hosszú Katinka exférje, Shane Tusup. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Az Instán nyomult

Shane egy ideje kommentekben udvarolt Zsófinak az Instagram-képei alatt, és úgy tűnik, sikerrel járt, mert egy ideje már arról írnak a lapok, hogy nemrég össze is jöttek egymással, miután Tusup Zsófi miatt szakított előző barátnőjével.

Ölelkeznek a kávézóban

Két héttel ezelőtt jelentek meg az első közös fotók. Egy belvárosi kávézóban ölelték egymást a friss szerelmesek. Zsófi nemrég vált el férjétől, Zsolttól, Shane pedig két éve bontotta fel házasságát Hosszú Katinkával.

Törökbálinton él Zsófi

Az úszónő volt férjének autóját az elmúlt hetekben többször látták Szabó Zsófi törökbálinti háza előtt parkolni. Zsófi és volt férje pár éve vette a tükörhegyi luxusvillát. Miután szakítottak a házasok, a műsorvezető és kisfia maradt a házban.

Hajdúék miatt ismerte a környéket

Zsófi, mielőtt Törökbálintra költözött, már nagyon jól ismerte a környéket, hiszen barátnője, Sarka Kata is ott élt Hajdú Péterrel. Az RTL klub műsorvezetője Hajdú Péterék kisfiának a keresztanyja, emiatt sok időt töltött Tükörhegyen, így nem csoda, hogy beleszeretett a környékbe és Shannel is itt képzeli el a közös jövőt.

Összeköltöztek

„Szerencsés találkozás az övék, remekül passzolnak egymáshoz! Eleinte Shane csak egy-egy napot aludt Zsófinál, de olyan nagy a szerelem, hogy gyakorlatilag már együtt élnek. Zsófi kisfia imádja Shane-t, aki teljes jogú családtag lett náluk” – mondta a HOT!-nak Zsófi egyik ismerőse.

Magyarul tanul Shane

A szerelmesek közt nyelvi nehézségek is vannak, emiatt Shane úgy döntött, törik vagy szakad, megtanul magyarul. Szeretné egész lelkét beleadni az új kapcsolatba. A Blikk azt írja, az amerikai pénzt és időt nem kímélve vetette bele magát a tanulásba. Intenzív magánórákat vesz, és ahol csak tud, gyakorol. A boltban, kollégáival, barátaival és Zsófival is, aki biztosan támogatja új hódolóját az elhatározásában. 

Időhiányra hivatkozott

Az amerikai úszóedző hat évig élt házasságban Hosszú Katinkával, de akkor nem tanult meg magyarul. Akkor azt mondta, hogy túl sok elfoglaltságot jelentenek számára az állandó edzések és a céges ügyek, ezért nincs ideje megtanulni magyarul.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup