Csúnya baleset történt péntek este Szigethalmon a Rákóczi utcában. Egy autós nagy sebességgel egy kerítésnek csapódott. Úgy tudjuk az utasa vagy a sofőr az aszfaltra zuhant és súlyosan megsérült.

Elképesztő sebességgel száguldozott az autós péntek este Szigethalmon a Rákóczi utcában. A helyiek hosszú utcának nevezik és szerintük mindennapos itt a gyorshajtás.

Az autós száguldozását egy térfigyelő kamera is rögzítette, pár pillanat alatt elhúzott, vagyis nem kizárt, hogy 100 km/h-ás sebességnél is gyorsabban ment.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Szigethalmon péntek este mínusz 2 fokot mértek, vagyis az utca vélhetően csúszós síkos volt a párás időben. A száguldozó autós elveszthette az uralmát a járműve felett, megcsúszhatott és egy kerítésnek csapódott. Úgy tudjuk az utasa vagy a sofőr az aszfaltra zuhant és súlyosan megsérült.

A Balesetinfo oldalra feltett fotókon látszik, hogy a jármű alaposan összetörött és az oldalára borult. A rendőrség, a katasztrófavédelem és a mentők a helyszínen vannak, villogó fények világítják meg a környék házait.

Képek: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Balesetinfo, amelyet a Szigethalmiak Közössége oldalról vettek át