A Suzuki Vitara sofőrje sokkal jobban nyomta a gázt, mint kellett volna. A dunavarsányi elágazásnál lévő körforgalom nagy falatnak bizonyult és kifogott rajta. Árokba csapódott a jármű, súlyosan megsérültek a benne ülők.

Túl gyorsan ment

Egy Suzuki Grand Vitara haladt az 51-es főúton a szigethalmi elágazás felől Dunaharaszti felé péntek este. Információink szerint a dunavarsányi elágazásnál lévő körforgalomból kijövet a sofőr valószínűleg túl gyorsan hajtott, ezért kisodródott a kihajtó ágról és lezuhant a több méter mély árokba, a tetejével lefelé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Teljesen felborult a Suzuki

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyos sérülés

A Vitarában ketten utaztak, őket a szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók emelték ki a roncsból, majd átadták a mentőknek, egyikük súlyosan, a másik személy könnyebben sérült.

Terepjáróval húzták ki a terepjárót

Speciális mentő

A Suzukit végül egy speciális mentő és egy autómentő, több heveder segítségével közösen tudta kihúzni az árokból, az este folyamán újraindult a közlekedés az érintett útszakaszon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Feszülnek a kötelek

Visszabillentették a Suzukit

Nádas az összetört szélvédőn

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.