Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt a brüsszeli szexbotránya után a közélettől visszavonult európai képviselő, a Fidesz egyik alapítója, Szájer József most házimunkát végez: tegnap délután éppen frissen mosott, illatos ruhát teregetett vízparti villája kertjében. Lefogyva, szakállát, haját levágatva fiatalosabb külsőre tett szert.

Szokták néha látni

Minderről a Blikk számolt be, a lap fotókat is közölt az ex-politikusról, illetve egy a közeli házban lakó férfi is megszólalt Szájer Józsefről. „Szoktam látni néha, ha épp úszik egyet a vízben. De általában csak messziről, az utcán még soha nem futottam össze vele”  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elbújt a világ elől

Szájernek sikerült jól elbújnia a világ elől, ugyanis a közeli boltokban, éttermekben, fagyizókban senki nem tudott arról, hogy a környéken lakik, pedig – mint azt a legtöbben mosolyogva megjegyezték – felismerték volna, ha betér hozzájuk.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Ez lett az állandó lakcíme

A lap úgy tudja, hogy gyönyörű házat még 2014 végén vásárolta meg az akkor még európai parlamenti képviselő, akinek karrierje tavaly decemberben dicstelen körülmények között ért véget. Szájer és egyéni vállalkozása 10 éven keresztül a feleségével, Handó Tünde alkotmánybíróval közös családi házába volt bejelentve. Egy héttel azután, hogy papíron is véget ért a brüsszeli munkája, áthelyezte címét a balatoni hétvégi házba, amelynek a volt fideszes politikus az egyedüli tulajdonosa.

Perel

A dolog azonban eléggé kiverte a biztosítékot Szájer Józsefnél, ugyanis a honlapján jelentette be, hogy jogi eljárást indít.

Szájer József a következő közleményt adta ki:

„A mai napon egy napilap cikket és több fotót közölt rólam. A cikkben valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek. Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Sem a képek sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járultam hozzá, azzal a lap a személyiségi jogaimat megsértette. Az ügyben jogi eljárást indítok.”

Szájer József letartóztatása Brüsszelben

Szájer József elfogása Brüsszelben
Szájer József elfogása Brüsszelben

Botrányparti

Ezután a belga sajtó számolt be arról, hogy a Fidesz-alapító egy olyan botrány-partin vett részt, amit a rendőrség számolt fel a járványügyi intézkedések megsértése miatt.

Kilépett a Fideszből

A buliban csak férfiak voltak. Szájer József a rajtaütéskor az ereszcsatornán menekült, de a rendőrség elkapta és kábítószert is találtak nála. Miután kirobbant a botrány, Szájer József a Fideszből is kilépett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Szájer József – Forrás: YouTube