Hétfőn folytatódott a Novozánszki Fanni halála miatti büntetőper a bíróságon. A tárgyaláson szakértőket hallgattak meg, egyiküknek pedig azt a videót is levetítették, amelyen Fanni holttestét kicipelik a házának a mélygarázsából. A bírónő főleg arra volt kíváncsi, hogy élve vagy halva vitték ki a Való Világ sztárját a lakásából. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

Ismét levetítették a felvételt

A hétfői tárgyaláson ismét levetítették K. Sándor igazságügyi orvosszakértőnek azt a felvételt, amelyen látható, hogy a VV Fanni elrablásával gyanúsított  B. László a karjaiban cipeli VV Fanni testét. Hogy pontosan mi látható a felvételen, arról itt írtunk.  

Fontos kérdés a bírótól

A bírónő egyértelmű kérdést tett fel: “Szakértő úr szerint a vádlott élő vagy élettelen testet cipel a karján?” – kérdezte a bírónő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Így válaszolt a szakértő

“Ami képen látszik, még ha rossz minőségű is, hogy egy tónustalan testet cipel a felvételen látható férfi” – mondta az orvosszakértő. Ezt követően hozzátette, hogy egyértelműen azonban nem tudja megállapítani, hogy VV Fanni halott volt-e, amikor a felvétel készült.

Többször is megnézte a felvételt

Amikor a szakértő először megnézte a szörnyű felvételt, azt mondta, hogy a kezek állása alapján arra gondol, hogy a férfi által cipelt nő az eszméletvesztés állapotában van. A videót többször is megnézte, de végül arra jutott, hogy biztonsággal nem tudja megállapítani, hogy a nő halott volt-e vagy sem. Hozzátette, hogy a nő karja ernyedt, azonban nem merev, ezek szerint ha halott, akkor nem régóta az – írja a Blikk.

Szóba került a csomagtartó is

A tárgyaláson a bírónő B. László csomagtartójára is kitért, mivel a nyomozati dokumentációk szerint VV Fanni több mint 10 órát is eltölthetett a férfi bérelt autójának csomagtartójában. A kérdés itt már csak az volt, hogy a szakértő szerint B. László a 10-16 óra között beállt hullamerevséggel is ki tudta-e venni őt onnan. A szakértő erre a kérdésre egyértelmű igennel válaszolt.

Késett a tárgyalásról

Még mielőtt elkezdődhetett volna a tárgyalás, a bírónő keményen leszólta B. Lászlót, amiért késett: “B. úr, megint mi jött közbe, hogy nem sikerült ideérni időben?” – tette fel a kérdést a bírónő.

Nyomkövetőre hivatkozott

B. László azzal védte ki a bírónő kérdését, hogy azt felelte, a lábára szerelt nyomkövetőjével volt valami, és a dunaújvárosi rendőrök későn intézkedtek.

Sok a kérdés

A korábbi tárgyalásokon a bírónő már meghallgatta a nyomozás vezetőjét, Szamosi Csabát, aki elárulta, hogy a nyomozók már pontosan tudják, hol dobhatták bele a Dunába VV Fanni holttestét. Azt is elmondta, hogy a nyomozás során nagy segítségükre voltak az Utah államból érkező FBI nyomozók, akik műholdfelvételek alapján keresték a bizonyítékokat.

A Dunában van

A nyomozó a vallomásában azt állította, hogy Fanni holtteste biztosan a Dunában van, a kérdés inkább már csak az, hogy valaha is előkerül a valóságshow-szereplő holtteste. Szerinte van rá esély, hogy még megtalálják a nő holttestét. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: VV Fanni a villában – Forrás: RTL Klub