Elfogták Cs. Zoltánt, aki a hajánál fogva akart kocsijába rángatni egy tinilányt vasárnap dél körül Alsónémediben, a Fő úton. A lány szakítani akart vele, ezért lett dühös a férfit.

Hajánál fogva rángatta

Amint arról beszámoltunk, A 27 éves dunakeszi férfi 2023. december 17-én 12 óra körül Alsónémediben, a Fő úton keveredett szóváltásba egy fiatal lánnyal. Megütötte, majd a hajánál fogva egy, a közelben lévő, PAFXZ97E német rendszámú kocsihoz vonszolta. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikerült elszöknie

Ezután megpróbálta beültetni. A dulakodás közben a lánynak sikerült kiszabadulnia a fogásból, egy közeli pékségbe menekült, és ott kért segítséget, miközben támadója elhajtott a helyszínről.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Szakítani akart vele a lány

A rendőrök ezután körözték a férfit, a lakosság segítségét is kérték. kedd délután kapták el a rejtekhelyén. Közben az is kiderült, hogy a 27 éves dunakeszi férfi együtt volt a lánnyal, aki viszont szakítani akart vele.

A pékségben kért segítséget

A férfi emiatt lett dühös, megütötte és a hajánál fogva az autójához rángatta a kamaszt. Amikor be akarta tuszkolni a kocsiba, a lány kiszabadult a szorításából és egy közeli pékségbe futott segítségért.

Öt éve is körözték

Cs. Zoltán büntetett előéletű volt, öt éve is körözték, mert leszedte a nyomkövetőt a lábáról. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: police.hu