Az ember életében sokszor megeshet, hogy teljesen más irányt vesz a karrierje, mint azt előzetesen eltervezte. Lehet ez sok mindennek a következménye, de talán leggyakrabban a gyermekvállalás miatt kényszerülnek a nők átgondolni a korábbi munkájukat.

Hiszen nem elég, hogy sokszor akár évekre is kiesnek a munka világából, de néha az is megesik, hogy mire visszatérnek, addigra a munkahelyük már meg is szűnt. A változó világban próbálunk most erre a problémakörre megoldást kínálni!

Válassz jól szakmát!

Hol van az leírva, hogy csak egyszer lehet szakmát választani? Sehol! Épp ezért bátran iratkozz be a The Bright Academy Java programozás tanfolyamára. Már ha olyat szeretnél tanulni, amelyet könnyedén forintra tudsz váltani, méghozzá nem is kevésre.

A programozás alapnyelve a Java, hosszú évek óta regnál, és nem is úgy tűnik, mintha ez változna, hiszen számos számítógépes alkalmazás és Andoridos app is ezt a programozási nyelvet használja, amelyet a megalkotói úgy hoztak létre, hogy egyszerű legyen, átlátható és működtethető legyen távolról is, valamint operációs rendszertől és platfomtól függetlenül futtatható legyen.

Ezért aztán minden Java programozót rengeteg munka vár, hiszen készülékek milliárdjain futnak az általuk megírt programok, így ha vetsz egy pillantást az álláshirdetési portálokra, akkor bizony látni fogod, hogy számtalan lehetőség közül választhatsz!

Nincs többé kifogás sem!

Míg korábban csak tantermi oktatásra volt lehetőség, ami valljuk be, sok mindenkit kizárt a képzésből, gondoljunk csak az édesanyákra vagy a várostól távol élőkre.

Persze most is dönthetsz a tantermi képzés mellett, de ha úgy gondolod, hogy a saját tempódban, a saját időbeosztásod szerint szeretnél tanulni, akkor bátran válaszd az online verziót, amelyet az ország legeldugottabb pontjáról, sőt akár külföldről is elvégezhetsz.

A The Bright Academy által szervezett képzések moduljai ugyanakkor nemcsak a programozási nyelvről szólnak, de segítséget nyújtanak abban is, hogyan szerezz magadnak munkát, sőt adott esetben hogyan vágj bele a szabadúszó létbe, hogyan alapíts saját céget és hogyan marketingeld magad.

Bár alkalmazottként is rengeteg lehetőségre és jóval bruttó félmillió forintos bérre számíthatsz, azért ha vállalkozónak állsz, a szabadság még ennél is nagyobb kincsed lesz – kiváltképp, ha oviba szoktatod a gyerekedet, esetleg ha a kezdeti betegséghullámokkal küzdötök.

Vágj bele bátran!

Ha érdekel az informatika, és az alkalmazások sem állnak távol tőled, akkor talán nem is kérdés, hogy mennyire a te utad ez a képzés. Igazi aduász lehetsz, ha jól dolgozó Java programozó leszel, és máris nem kell majd azon aggódnod, hogyan oldod meg a bejárást, milyen olyan munkát csinálhatsz, amely gyerek mellett is teljességgel megoldható.

Természetesen az alap programozói nyelven túl tovább is tudod fejleszteni a tudásod, hiszen egyrészt van még pár másik programozói nyelv, amely még szintén rád vár, másrészt mindig találsz továbbképzéseket a Java területén is. Felkészültél a tanulásra?

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.