Biztosan van jó néhány dörzsölt autótolvaj, akik mesteri szintre fejlesztették az autó zárfeltörés tudományával kapcsolatos ismereteiket, de ez az írás most nem róluk szól. Hanem azokról a hivatásos szakemberekről, akikre bármikor számíthatunk, ha valamiért nem tudjuk kinyitni az autónkat. Az autó zárfeltörés egy speciális szolgáltatás, aminek a lehetőségével érdemes tisztában lennie minden autótulajdonosnak, mert így gyorsabban érhet el hozzá a segítség.

Miért lehet szükség az autó zárfeltörésre?

A legegyszerűbb példa erre az, amikor véletlenül bezárjuk a kulcsot az autóba. Ilyenkor ne az ablak betörésével orvosoljuk a dolgot, de a pajszernél és a sarokcsiszolónál is vannak célravezetőbb megoldások. Hívjunk szakembert, akinek az autózár nyitás a specialitása. Így az autó sérülése nélkül visszakaphatjuk a kulcsainkat.

Megeshet, hogy lemerült az akku. Ha sikerül rövid időn belül bebikázni a járművet, akkor még van esély rá, hogy ki tudjuk nyitni, de ha az immobilizer elfelejti a beállításokat, akkor nem fogja felismerni a kulcsot sem. Ehhez pedig szakember révén végzett újraprogramozás szükséges.

Ha sajátkezűleg látunk hozzá a bütyköléshez, akkor az olyan, mintha pengeélen táncolnánk, mert könnyen kárt tehetünk a zárszerkezetben, aminek a javítása vagy a cseréje többe fog kerülni, mintha hívtunk volna valakit, aki autó zárfeltöréssel foglalkozik.

Hívhatunk egy trélert is, ami elszállítja a kocsit az út széléről, de ennek sok értelme nincs, mert attól, hogy leteszi a ház elé, az autó még zárva marad. Tehát ebben az esetben is a zárnyitó tűnik logikus választásnak.

Autó zárfeltörés a fővárosban gyors kiszállással

A rohanó mindennapok velejárója, hogy kapkodunk, nem figyelünk, halogatjuk a lényegtelennek tűnő dolgokat. Mint pl. azt, ha nehezen nyit a központi zár, és csak a sokadik gombnyomásra reagál. Ne várjuk meg, amíg beüt a baj. Lehet olyan dolog is a probléma hátterében, ami laikusként nem tűnik egyértelműnek. Ezért a megoldást keresve rengeteg időt elpazarolhatunk, míg végül nem jutunk semmire. Minél modernebb autóról van szó, annál több elektronikával és biztonsági funkcióval kell számolnunk, tehát ha nem vagyunk profi zártörők, akkor vajmi kevés esélyünk van arra, hogy sérülésmentesen kinyissuk a kocsit.

Budapest területén a profi autó zárfeltörés gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A helyszínre érkezéshez sok esetben nincs szükség fél óránál többre. Persze ez függ a forgalomtól, illetve a helyszíntől.  Egy jól felkészült ajtónyitó előtt nincs akadály, azaz bármilyen típusról legyen szó, képes kinyitni. Erről mindenképp érdemes meggyőződni, mielőtt a helyszínre hívnánk az illetőt. A legjobb az egészben, hogy ehhez az egészhez nem kell elszállítani az autót, mert a távirányító programozástól kezdve az elemcserén át a bikázásig minden a helyszínen megoldható.

Nem árt, ha felkészültek vagyunk egy ilyen kellemetlen szituációban, mert amilyen váratlanul üthet be a baj, olyan gyorsan el is hárítható, ha tudjuk kihez fordulhatunk szakszerű segítségért.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő az autoajtonyito.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.