Egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött Ófehértó térségében, közölte honlapján a rendőrség.

Hárman megsérültek

Közúti közlekedési baleset történt 2023. április 8-án 12 óra 30 perckor az M3-as autópálya jobb pályatestjén, a 246. kilométerszelvényében Ófehértó közelében. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Vásárosnamény irányába közlekedő személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött és felborult. A baleset következtében az elsődleges adatok szerint hárman megsérültek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Forgalomkorlátozás

A műszaki mentés és a helyszínelés ideje alatt az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás van érvényben, a forgalom a belső sávban halad. „Kérjük a járművezetőket, hogy az utakon fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!” – kérte közleményében a hatóság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az 1-es főúton tragédia történt

A Kékvillogó számolt be róla, hogy árokba borult egy autó péntek délután az 1-es főúton, Ácsnál, a sofőr életét vesztette. A tájékoztatás szerint az autót vezető eddig tisztázatlan okból letért az úttestről és a kocsi árokba borult. A sofőr olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Az M4-esen szalagkorlátnak egy autós

Közúti közlekedési baleset történt az M4-esen Tiszapüspökinél 2023. április 7-én 11 óra 10 körül. A rendelkezésre álló adatok szerint egy személygépkocsi közlekedett Budapest irányába a külső forgalmi sávban, mikor – eddig tisztázatlan körülmények között – az autó a jobb oldali szalagkorlátnak ütközött. A baleset következtében a sofőr súlyos sérülést szenvedett. A rendőrök a baleset helyszínelését félpályás útlezárás mellett végzik, közölte honlapján a rendőrség.

Szentgotthárdi tragédia

A BudapestKörnyéke.hu is megírta meghalt az intenzív osztályon az a 16 éves fiatal lány, aki szerdán utazott abban az autóban, ami súlyos balesetet szenvedett Szentgotthárdnál.

Szörnyű baleset

Mint megírtuk a rendőrség tájékoztatása szerint egy 17 éves szentgotthárdi fiatal személyautóval közlekedett 2023. április 5-én, 20 óra 30 körüli körüli időben a 7454-es számú úton Magyarlak felől Szentgotthárd irányába, amikor haladása során a 9-es kilométerszelvényben – eddig tisztázatlan körülmények között – letért az útról és a vízelvezető árokba csapódva állt meg autójával. 

Árokba csúszott a kocsi hátulja

A 112press.hu információi szerint a gépkocsi vezetési rutinnal még nem rendelkező sofőrje egy enyhén balra ívelő kanyarban a menetirány szerinti jobb oldalon padkára futott, majd egy hirtelen kormánymozdulat után átsodródott a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a gépkocsi hátulja árokba csúszott.

Hosszan sodródott, majd felborult

A gépkocsi még hosszan sodródott így, a két első kerekével az aszfalton, majd felborult és egy fa mellett állt meg.

Az autó mellett találták meg az utast

A gépkocsi utasát, egy 16 éves lányt a gépkocsi mellett találtak meg. Az egyelőre nem tisztázott, hogy Kíra kiesett az autóból, vagy a súlyosan sérült sofőr segítette ki.

Kiderült, él a lány

Az első hírek ezek után arról szóltak, hogy a 16 éves lány még a helyszínen meghalt, ám később kiderült, még életben van, az intenzív osztályon kezelik, súlyos az állapota. A család azonban nem sokáig reménykedhetett, Kíra ugyanis végül belehalt a sérüléseibe, ezt nemrégiben a lány nagymamája erősítette meg.

Végül nem lehetett megmenteni

Bors azt írja, az orvosok éjfélkor kapcsolták le a gépekről, a szerveit pedig a szülők felajánlották, hogy másokon segíthessen, hogy mások élhessenek.

Ápolónő szeretett volna lenni

A portál beszámolója szerint Kíra egészségügyi szakközépiskolába járt, ápolónő szeretett volna lenni, az életét annak kívánta szentelni, hogy másokon segítsen.

Felajánlották a szerveit

Mivel a lány teljesen egészséges volt, így a szerveivel más betegeken tudnak majd segíteni. A baleset körülményei egyébként egyelőre még tisztázatlanok, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a tragédiát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció M3-as autópálya