Baleset történt Budapesten az I. Sztehlo Gábor rakpart, azaz a budai alsó rakparton a Margit híd és a Lánchíd között. A helyszínről a BudapestKörnyéke.hu tudósítója közvetítette az eseményeket.

Valószínűleg előzött a BMW

Úgy tudni, hogy egy BMW a Margit híd felé döngetett, – a BPK tudósítója szerint éppen előzött – amikor a Halász utcai lehajtóról egy Hyundai be akart sorolni szintén a Margit híd felé, keresztben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Megpördítette a Hyundait

A BMW valószínűleg nagy sebességgel a Hyundai oldalába rohant és megpördítette, amitől a Hyundai a szalagkorlátnak csapódott, a BMW pedig áttért a szembejövő oldalra és a partfalnak rohant.

Helyszíni felvétel:

Fotó: Gombkötő Krisztián

A BMW sofőrje könnyebben sérült

A BMW sofőrje könnyebben sérült az arcán, más sérülésről nem tudni.

Felvétel a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Tart a műszaki mentés

A rakpart még most is le van zárva, vége a helyszínelésnek, most kezdődik a műszaki mentés. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

Fotó: Gombkötő Krisztián

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: Gombkötő Krisztián