A baleset történt a 18. kerületben, egy autó csapódott a szalagkorlátnak. A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, a baleset egy műanyag palack miatt történt.

Műanyag palack gurult a lába alá

A 18. kerületben, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton közlekedett egy Suzuki Ignis a reptér felől a városközpont irányába. Meg nem erősített információk szerint egy műanyag palack gurult a pedálokhoz, az egyedül utazó sofőr lehajolt, hogy felvegye, viszont ekkor áttért a bal oldalra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szalagkorláthoz csapódott

A vezető ettől megijedt, visszarántotta a kormányt jobbra, amitől a jármű fékezés nélkül, majdnem frontálisan a szalagkorlátnak rohant, átszakította azt és a párhuzamos Gyömrői út belső sávjában állt meg.

A tűzoltók is a helyszínre érkeztek

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu Gombkötő Krisztián

Kiszabadították a roncsból

Óriási szerencse, hogy mindeközben semmilyen más járművel nem ütközött, de az autót vezető férfi így is beszorult a roncsba, a fővárosi tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, ő súlyosan megsérült.

Így nézett ki az autó a mentés után

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Ülő helyzetben emelték ki a roncsból

A jármű tetejét a tűzoltók vágták le, mert a sofőr ugyan nem volt beszorulva, de a mentősök azt kérték, hogy a sérültet állapota miatt ülő helyzetben emeljék ki a roncsból, hogy nagyobb baja ne történjen.

Le kellett vágni a jármű tetejét

Helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián

Lezárták az utat

A mentés és a helyszínelés idejére a Gyömrői út befelé vezető oldalát teljes szélességében lezárták, a BKV buszai terelő útvonalon közlekedtek.

Frissítés

Megnyitották a Gyömrői utat befelé a Vajk utcánál. A 98-as, a 200E, a 217-es, a 282E és a 284E autóbusz ismét az eredeti útvonalon közlekedik. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu/Gombkötő Krisztián