A férfi manővere kis híján tragédiát okozott. Édesapja megsérült az ámokfutásban. Egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették a rendőrök a ráckeresztúri gázolót, aki szándékosan hajtott az utcán tartózkodók közé.

Emberölés kísérlete

Több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntett kísérlete miatt indult nyomozás a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányságon a 37 éves ráckeresztúri férfival szemben. Az elkövető 2023. december 20-án délután Ráckeresztúron, a Csokonai Mihály utcában egy családi vitát követően autóba pattant, majd az utcán csoportosulók közé hajtott.

Áthajtott a lábán

Néhányan el tudtak ugrani a nagy sebességgel érkező jármű elől, azonban a sofőr édesapjának nem sikerült, és áthajtott a lábán. Ezt követően a gázoló ismeretlen helyre távozott anélkül, hogy meggyőződött volna az okozott sérülésről. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kattant a bilincs

A Fejér vármegyei nyomozók elfogatóparancsot bocsátottak ki ellene, amely alapján már a következő nap kattant a bilincs az ámokfutó kezén. A nyomozók M. Zoltánt őrizetbe vették és kihallgatták, majd kezdeményezték a letartóztatását – írja a Police.hu.

Kiemeelt kép: illusztráció