Elgázoltak egy, a városban élő és közismert idős asszonyt a szabolcsi megyeszékhelyen. Marika életéért sokáig küzdöttek az orvosok, ám végül nem tudták megmenteni. Az asszonyt elütő motoros is sokkos állapotba került.

A tragédia nyomai

Szomorú tragédia nyomai láthatók Nyíregyházán a Pazonyi úton: itt gázoltak el a napokban egy idős asszonyt. A nénit a helyiek csak Marika néniként emlegették, súlyos, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Olyan súlyos sérülései voltak, hogy nem tudták már megmenteni az életét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sokkos állapotban

Az asszonyt egy motoros gázolta el. A szemtanúk beszámolói szerint a motoron ketten utaztak, és az eset után mindketten sokkos állapotba kerültek. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Vélhetően több métert repült

„Tele volt rendőrrel az egész környék, meg a mentők is kint voltak. Szegény néninek ott hevert a holmija az út közepén, vélhetően több métert repült. Azt mesélték, hogy a motoros és az utas is lezuhantak a járműről, és bár megsérültek, de ők is sokkos állapotban voltak a történtek után” – mondta a Metropolnak egy helyi férfi.

Sokan ismerték

A szemtanúk úgy tudják, hogy a nyugdíjas a helyszíntől nem messze lakott. A városban sokan ismerték az idős asszonyt, akit most megrendülten gyászolnak.

„Pótolhatatlan kincs”

„Szegény Marika valószínűleg csak át akart menni a másik oldalra, de a motoros már nem tudott megállni. Teljesen összeroppantunk, amikor megtudtuk, mi történt vele. Marika egy csupaszív, pótolhatatlan kincs, többeknek valósággal a második anyukája volt” – mesélte a lapnak egy helyi lakos.

Veszélyes útszakasz

 „Az a szakasz nem éppen veszélytelen, ugyanis nincs zebra. Messzebb ugyan van, de ahhoz tovább kell gyalogolni, így rengetegen inkább átszaladnak. Ez pedig egyáltalán nem egyszerű, mert az út valójában a 4-es főúttal egyben lévő szakasz” – tette hozzá.

Zebrát kellene felfesteni

Egyébként többen javasolták már, hogy fessenek itt fel egy zebrát. Egy nyugdíjasnak ugyanis hosszú séta az, hogy elmenjen a legközelebbi gyalogátkelőig, viszont átmenni az úton egyáltalán nem veszélytelen.

A rendőrség vizsgálódik

Szon úgy tudja, hogy a motoros és az utasa is könnyebb sérüléseket szenvedett, a rendőség pedig vizsgálja az ügyet. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció