Gáspár Győző tilosban állt meg a sok 10 milliós luxus BMW-jével. A 3. kerületi közterületesek elkapták és megbírságolták. Győzike azt állítja lecigányozták, ezért kérjenek tőle elnézést a közterületesek. Kivizsgálták az ügyet az önkormányzatnál és nyilvánosságra hozták a térfigyelők felvételét.

Cigányozás

A tévés celeb egy hete azt állította, hogy bár tilosban parkolt egy 3. kerületi étteremnél, az intézkedő közterületesek megengedhetetlenül viselkedtek vele, megalázták: amellett, hogy megbüntették 30 ezer forintra, még „le is cigányozták”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kivizsgálták

A vizsgálat azóta véget ért, hiszen az esetről videófelvétel készült, amit a TV2 megszerzett és be is mutatott. A riportban több részletet lehetett látni a térfigyelő kamera által rögzített balhéról. A látványos videót a cikkünk alján nézheted meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Győzike inzultálta a közterületeseket

A 3. kerületi közterület-felügyelet jogi osztályvezetője, Géczi Viktória elmondta: Győzike volt az, aki hangosan beszélt velük és inzultálta őket, zavarta az intézkedést – erről a helyszínen intézkedő közterületes kollégái számoltak be neki.

Bea asszonyt nem rángatták ki

Korábban Győzike azt állította, hogy a feleségét, Beát a közteresek szinte kirángatták az autóból, de a felvételek szerint ilyen nem történt, az asszony nem hagyta el a BMW-t, a közterületesek láthatóan visszafogottak voltak, igaz a felvételen nem hallatszik ki mit mondott.

Hang nélküli felvétel

Győzike kifogásolta, hogy az önkormányzat egy hang nélküli felvétel alapján állapította meg, hogy az emberei nem cigányoztak. „Hát szégyelljék el magukat mind, ahányan vannak és a 30 ezer forinttal legyenek boldogok, mert nem adtuk oda a rákos gyermekeknek” – mondta Győzike.

Elszégyellte magát

A celeb hozzátette, amikor elolvasta az önkormányzat levelét, melyben a vizsgálat eredményéről tájékoztatják elszégyellte magát. Mint fogalmazott: „Elnézést kérek minden magyar állampolgáról, hogy Magyarországon ki merték az mondani, hogy büdös cigány” – mondta Győzike.

Tilosban parkolt

A celeb páros pár percre állt meg az étterem előtt a tilosban, egy tortát adott át, amikor a közterületesek odaléptek hozzájuk. Bárhogy is történt, a tény továbbra is az, hogy Győzike tilosban parkolt és vélhetően ki akarta dumálni magát, de nem sikerült és balhé kerekedett.

Cirkusz az utcán

Az, hogy pontosan mi hangzott el a helyszínen vélhetően soha sem fogjuk megtudni, hiszen a térfigyelő nem rögzített hangot. Jelenleg egy állítás egy másikkal áll szemben, így továbbra is csak a tilosban parkolás és a cirkusz a teljesen biztos. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a TV2 Tények videója

Kiemelt kép: Részlet a TV2 Tények Plusz című műsorának videójából