Csütörtök reggel fél hétkor szörnyű baleset történt a 6-os főút bevezető szakaszán. Egy Skoda frontálisan ütközött egy kamionnal. Részeg volt a sofőr.

Részeg sofőr

A Skoda vezetője már csütörtök kora reggel teljesen részeg volt, talán magáról sem tudott sokat, így nem is csoda, hogy csúnya vége lett a reggeli autózásnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ennyi maradt a Skodából

Fotó: Baleset-Info.hu és NOEL Truck Assistance Kft.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Hármas karambol

A rendelkezésre álló adatok szerint július 15-én 6 óra 22 perc körül a 22. kerületben, a 6-os főút és a Fonó utca kereszteződésének közelében egy teherautó, egy kisteherautó és egy Skoda ütközött össze.

Drámai ütközés maradványa

Fotó: Baleset-Info.hu és NOEL Truck Assistance Kft.

Lezárták az utat

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a 6-os számú főúton a forgalom egy sávon, rendőri irányítás mellett haladd; torlódás volt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A kamion is összetört

Fotó: Baleset-Info.hu és NOEL Truck Assistance Kft.

Szemből csapódott a kamionba

A baleset-info.hu oldal szerint a Skoda ittas vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldalra, ahol az érkező kamionnal ütközött, majd a kamionba egy kisteherautó csapódott hátulról. A Skoda sofőrje súlyosan sérült, kórházba szállították. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kamionnal mentették a kamiont

Fotó: Baleset-Info.hu és NOEL Truck Assistance Kft.

Kiemelt kép forrása: Baleset-Info.hu és NOEL Truck Assistance Kft.