Fényképes szórólapon keresték az Alma együttes: Ma van a szülinapom című klipjéből ismert Mázli kutyát a Szentendrei Kutyasuli Facebook oldalán.

100 ezer forintot ajánlottak fel a megtalálónak. A kutyus nagyon öreg, 15 éves, félig süket, és beteg is, gyógyszeres kezelésre szorul. A barátságos eb szeptember 21-én tűnt el a Pilisvörösvári kutyaiskola környékéről, a Tél utcából. Mázli így nézett ki az Alma együttes klipjében.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Havonta 300 ezer alkalommal olvassák el a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál cikkeit. Építsd a vállalkozásod az olvasóink erejével! Klikk ide!

Az együttes közlése szerint végül Solymáron került elő a kutya, egy szennyvíztisztító-telepen fuldokolt a derítőben, de az ott dolgozók kimentették, majd elengedték. A dolgozók megtudták, hogy mennyire keresik a kutyát ezért értesítették az együttest. „Mázli már egy kiadós fürdés után teli pocakkal alszik, holnap irány az állatorvos” – írják az együttes Facebook oldalán.

A klipet itt tudod megnézni: