Alaposan meglepték a Pest megyei felderítők azt a három férfit, akiket drogterjesztéssel gyanúsítanak. A zsaruk belépője meghozta a várt eredményt, a heti adag átadásakor kapcsolták le a rosszfiúkat.

Szentendrei terjesztő

Szentendrén terjeszt kábítószert egy férfi – futott be az információ több hónappal ezelőtt a felderítőkhöz. A felderítők alaposan előkészítették az akciót és azt a mennyiségű bizonyítékot, amely alátámasztotta a gyanút.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rajtaütés!

Október 19-ig csendben ment a munka, majd következett a rajtaütés. A két célszemélyt, P. Sándort és T. Norbertet éppen az aktuális heti, 26 gramm adag átadásakor lepték meg utóbbi szentendrei otthonában.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Az elfogás pillanatai

Forrás: police.hu

Sok mindent találtak

T. Norbert házából nem csak a két férfit és az átadott drogot vitték magukkal a rendőrök. Két gramm előre csomagolt, rögös anyagot, digitális mérleget és a szekrénypolcon sorakozó, 1,3 kg zöld növényi anyaggal megpakolt dunsztos üvegeket is.  A vagyonvisszaszerzés érdekében lefoglalták a férfi autóját, valamint több százezer forintját, de hasonló sorsa jutott P. Sándor kocsija és a benne talált, közel 100 ezer forint is.

Ezt is elvitték a zsaruk

Fotó: police.hu

Az ellátó sem úszta meg

A T. Norbert felső kapcsolatának, azaz ellátójának számító T. Gábort XIII. kerületi lakásának közelében fogták el, övtáskájában 519 gramm rögös anyaggal. A férfi lakásából további, közel 45 gramm rögös, mintegy 205 gramm zöld növényi anyag, valamint 15 db sárga, illetve rózsaszín tabletta került elő. Ezen túlmenően az ott talált, közel 3,5 millió forintot sem birtokolhatta tovább.

Széles volt a kínálat

Az előzetes szakértői vélemény szerint a rögös kokaint, a zöld növényi anyag marihuánát tartalmaz, a bogyók minden valószínűség szerint extasy-k.

Így ment a biznisz

A nyomozás állása szerint T. Gábor az eltelt hónapokban főként kokainnal látta el T. Norbertet, 18 ezer forintért grammját. Kettejük között oda-vissza ment a biznisz, T. Gábor ugyanis marihuánát vásárolt T. Norberttől 2500 Ft/gramm áron. A 41 éves T. Norbert a hetente megvásárolt kokaint eladta, többek között a 43 éves P. Sándornak, aki aztán vevőkörében árulta tovább.

Ketten tagadtak

A három gyanúsított közül a 46 éves T. Gábor együttműködő volt, T. Norbert és P. Sándor viszont állította, a náluk talált drog kizárólag saját fogyasztási igényüket szolgálta, a kereskedést tagadták. T. Gábor és T. Norbert gyorstesztje pozitív lett ugyan kokainra, de a lefoglalt mennyiség inkább az árusítás gyanúját erősíti.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: lecsaptak a zsaruk a drogterjesztőkre. Fotó: police.hu