Azonosította a rendőrség azt a férfit, aki a gyanú szerint csütörtökön Szentesen az utcán megölt egy nőt – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az áldozat egy 52 éves nő, aki a helyszínen meghalt. A feltételezett elkövető fotóját a cikk végén találod.

Holttest az utcán

Amint arról csütörtökön beszámoltunk, a rendőrségre bejelentés érkezett, hogy egy holttestre bukkantak Szentes egyik utcájában. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság megerősítette, hogy valóban holttestre bukkantak, azonban a gyilkosság tényét nem erősítették meg. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Álhír terjedt

A gyilkosság a József Attila utcában történt, egy ötemeletes háznál, a járdán a garázsok előtt találták meg a nő holttestét, ott szúrták le. A rendőrség órákig helyszínelt, az első hírek arról szóltak, hogy az áldozat a település végrehajtója.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megdöbbent a végrehajtó

Később maga a végrehajtó cáfolta a híreket:  „Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek, majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni” – nyilatkozta a dr. Szénászki Tünde.

Megszólalt a polgármester

Szentes polgármestere közösségi oldalán reagált az esetre: „Sajnálatos módon a mai napon súlyos életellenes bűncselekmény történt a városunkban Szentesen. A Képviselő-testületi ülésünk után azonnal tájékoztatót kértem Szentes Város rendőrkapitányától Kun József r.alezredestől, aki tájékoztatott, hogy a rendőrség nagy erőkkel a helyszínen van és nyomoznak. Viszont abszolút folyamatban lévő ügyről beszélünk, így semmilyen konkrét információt természetesen nem osztott meg velem sem. A pontos tájékoztatást a Csongrád- Csanád Vármegyei Rendőrfőkapitányság fogja megadni az esti órákban. Őszinte együttérzésem fejezem ki az áldozat családjának. Amennyiben bármilyen segítséget tud nyújtani az Önkormányzat kérem keressenek bizalommal” – írta Szabó Zoltán Ferenc. 

21 éves férfi lehet az elkövető

Vasárnap a rendőrség közölte, hogy a nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján a bűncselekmény elkövetésével a rendőrség egy 21 éves szentesi lakost gyanúsít, aki ellen elfogatóparancsot adtak ki. Kocsordi Dávid Mátét, ezt megelőzően, eltűntként keresték, személyleírása és adatai felkerültek a rendőrség honlapjára. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Őt körözi a rendőrség

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: illusztráció