Személyesen látogatta meg az UFC Gyömrő betegséggel küzdő labdarúgóját Szalai Ádám, a Magyar Válogatott és a Hoffenheim csatára, erről a támadó számolt be hivatalos oldalán.

A gyömrői focicsapat egyik játékosa súlyos betegséggel küzd. A klub és a játékos barátai több helyen is gyűjtésbe kezdtek, hogy segítsék a nehéz helyzetbe került sportolót és családját. Budai Bence kezelését azonnal megkezdték, és ahogy a pályán, úgy a kórházban is kitartóan küzd – írja a Signaltv.hu.

A fiatal futballista harcáról Szalai Ádám is értesült. A Magyar válogatott csatár – aki jelenleg a Bundesligában szereplő Hoffenheim játékosa – az általa létrehozott Játékidő Alapítvány szervezésében érkezett a napokban Gyömrőre, hogy személyesen találkozzon Bencével. A kedves szavak és biztatás mellett Szalai ajándékot is hozott, egyebek mellett egy dedikált mezzel lepte meg az épp újabb kezelésre készülő Bencét.

Az alapítvány, majd Szalai a közösségi oldalán ezt írta a látogatás kapcsán: „Csapatunk a szerdai kemoterápiás kezelés előtt elment Bencéhez Gyömrőre, hogy mi is hozzájáruljunk Bence gyógyulásához. Bencének csak azt tudjuk mondani, hogy maradjon mindig ilyen pozitív, mint amilyennek ma láttuk. Kitartást és mielőbbi felépülést kívánunk.”