A karikagyűrű kiválasztása egy nagyon különleges folyamat. Ez lesz az a gyűrű, amely életünk elkövetkezendő időszakában mindig velünk lesz, szimbolizálja szerelmünket és összetartozásunkat. Nem mindegy tehát az, hogy hogyan néz ki és ami a legfontosabb, a pár mindkét tagjának meg kell, hogy dobogtassa a szívét! Ez az első közös döntések egyike, melyben mindenképpen kompromisszumra kell jutni.

Milyen legyen a karikagyűrű?

A Brillancy ékszermanufaktúra csapata szerint míg az eljegyzési gyűrű a férfi választása, addig a karikagyűrű már egy olyan közös döntés eredménye, ahol nagyon fontos a pár egyetértése. Előfordul, hogy a különböző ízlés miatt a választás nagyon nehéz és a pár többször is átgondolja, áttervezi a gyűrűket, viszont mindenféleképpen arra kell törekedni, hogy egyik fél se kényszerítse rá az akaratát a másikra.

Ha az ifjú pár nem talál olyan gyűrűt, amelyik teljesen őket fejezi ki, akkor érdemes ékszerkészítő segítségét kérni, hiszen ezáltal egy teljesen egyedi, saját tervezésű ékszer fog megszületni, ami biztosan mindkettőjük elégedettségét szolgálja.

A karikagyűrű ma már nem kell, hogy unalmas legyen!

Ma már nyugodtan elfelejthetjük a régmúlt idők egyszerű sárga aranygyűrűjét, ami maximum némi vésést tartalmazott, de a legtöbb esetben sima, minta és díszítés nélküli volt. A mai választék lenyűgöző, változatos, valamint különleges anyaghasználat jellemzi. Nagyon divatos az apró kővel kirakott női változat, vagy az ékszer belsejébe elhelyezett egyedi betű- vagy dátumvésés.

Ha pedig valami igazán különlegesre vágytok, akkor íme a két színű gyűrű!

Nem kell csupán egyetlen színben gondolkoznotok és a sárga-, fehér-, vagy rozéarany között döntenetek. Létezik ugyanis egy olyan technika, amely lehetővé teszi ezen anyagok kombinációját, ezáltal egy exkluzív megjelenésű elegáns ékszer születik. A Brillancy dream kollekciója olyan modern karikagyűrűket rejt magában, amelyek egyszerre klasszikusak és látványosak. A két különböző anyag jelképezi, hogy bár különbözőek vagytok, mégis összetartoztok.

Hogyan készülnek ezek a kivételes gyűrűk?

A megrendelők által kiválasztott két színből az ékszerész megfelelő szélességű karikákat készít, majd ezeket összeforrasztja. Ezután összereszeli, smirglizi, majd tükörfényesre polírozza az ékszert. Ezután kialakítja a felületet, mely lehet domború, enyhén domború, így kialakul a gyűrű végleges alakja.

Ha a pár vésést vagy követ kért, akkor ezután ennek kialakítása következik. A különféle foglalattípusokból (angol, gyöngy, zsinór, négyzet vagy rombusz) elkészül a kő foglalata, melyben elhelyezi a köveket, ez a művelet nagyon aprólékos és precíz, így mikroszkóp alatt történik. Természetesen kész gyűrűk közül is lehet választani, hiszen gyönyörű kollekciók állnak rendelkezésre ebből a típusból is.

Ha azt szeretnétek, hogy kihangsúlyozódjon egyedi személyiségetek, de az összetartozásotok is, akkor a két színű karikagyűrűt nektek találták ki. Válasszátok ki és viseljétek boldogan!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.