Nagyon csúnyán elverte Schobert Norbikát Istenes Bence a Sztárboxban. Vasárnap este tűzte műsorra az RTL a showját, amelynek az a lényege, hogy ismert emberek boxolnak egymással. A fitnessházaspár középső fiának ömlött a vér az orrából. A műsor után Rubint Réka is megszólalt.

Istenes vs. Schobert

Az este talán legjobban várt mérkőzése Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi között zajlott. A fiatal srác és a műsorvezető kőkemény bunyóban mérte össze az erejét a szorítóban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Istenes felkészült

A gongszó után a két sztár azonnal keresték egymás gyengepontját, de az már néhány másodperc után kiderült, hogy Istenes Bence hihetetlen jól felkészült. Mozgása olyan volt, akár egy profié a pofonokat pedig nagyon gyorsan szórta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Folyt a vér az orrából

Ennek ellenére Norbika is talált néhányat. A második menetre Istenes Bence hatalmas mosollyal az arcán érkezett, és egyből nagyobb sebességre kapcsolt. Norbikának még az orra vére is eleredt, de nem hagyta magát, folyamatosan ütéseket mért a műsorvezetőre. Végül a pontozóbírók Istenes Bencét hozták ki győztesnek.

Norbikából Norbi

Bence a küzdelem után egy óriási tapssal ünnepeltette meg Norbikát. „Ez a csávó nagyon kemény. Te szó nélkül belementél a harcba. Ne hagyd, hogy mostantól bárki Norbikának szólítson, te mostantól Norbi vagy! Egy kisfiú jött be a ringbe, de egy férfi távozott” – mondta az RTL showműsorában.

Rubint Réka reagált

„Norbikaként /mint egy kis oroszlán/ ment ki tegnap este a Szavannára vadászni és felnőtt oroszlánként küzdött és állt helyt! Lehetne taglalni a Bence és a Norbi közötti korkülönbséget, azt, hogy Bencének a színpad és az élő műsorokban való profi műsorvezetés a közege, az élete, vagy a box-szal töltött évek vs. hónapok számát, de felesleges, mert NEM ez számít!” – így kezdi bejegyzését a büszke édesanya.

Kilépett a szülei árnyékából?

„Tudjátok, hogy mi számít?! Az, hogy ez a kisfiú, a mi fiunk végre ki tudott lépni a Schobert -Rubint házaspár árnyékából és NEMES! Tiszta szívű! Igazi harcosként, maximális tisztelettel az ellenfelével szemben 4! csodálatos menetben, 5! hónap felkészüléssel megküzdött Önmagáért! Önerőből!”

Büszke édesanya

„Potyognak a könnyeim az örömtől a büszkeségtől és a mérhetetlen hálától, amit a Jóisten felé érzek, hogy ilyen nagyszerű EMBERNEK lehetek az Édesanyja! Nagyon büszke vagyok Rád Oroszlán! Nagyon szeretünk! És ahogy tegnap este a szorítóban mondtad, ez csak a kezdet! Ez volt életed első, nem akármilyen teljesítményű meccse, ahonnan határ a csillagos ég!” – írja közösségi oldalán Rubint Réka.

A Schobert testvérek az RTL showmusorában

Forrás: Facebook/Rubint Réka

Miami az álma

„Miami az álmod! Ott leszel, mert olyan alázat, szorgalom és küzdőszellem van benned, ami páratlan és a siker egyik legfontosabb alapköve! És mi MINDIG ott leszünk Veled és melletted! Mindenben támogatunk Mert a család Forever” – zárja sorait a büszke édesanya.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Istenes Bence és ifj. Schobert Norbi a ringban – Forrás: Facebook/Rubint Réka