Hiába a megkülönböztető jelzés, ez nem érdekelte a Ford vezetőjét, belerohant az orvosi ügyelet autójába, kidöntöttek egy tűzcsapot, óriási szökőkút emelkedett a magasba.

Szirénázó autó karambolozott

Hétfő este több baleset is történt Budapesten. Este fél tíz körül újabb balesethez vonultak a fővárosi tűzoltók. Információink szerint egy megkülönböztető jelzését használó orvosi ügyeleti Suzuki SX4 sietett az Andrássy úton a Hősök tere felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Autó a bokorban

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tilos jelzés

A Kodály köröndön tilos jelzést kaptak, de a megkülönböztető jelzéssel áthaladtak volna a kereszteződésen, ám nekik balról, a Szinyei Merse Pál utcából egy fiatal hölgy Ford Mondeoval vélhetően nem észlelte a sziréna hangját és zöld jelzésen az orvosi ügyeleti autó bal oldalának ütközött.

Szirénázó autók jöttek a szirénázó autókhoz

Kidöntött egy tűzcsapot

A Suzuki megpördült, a szemközti járdára sodródott, majd háttal a bokrok közé csapódott, miközben kidöntött egy tűzcsapot, amiből sugárban tört elő a víz. Szerencsére sem az ügyeleti kocsi kéttagú személyzete, sem a Ford vezetője és hölgy utasa nem sérültek meg a karambolban.

Kidöntött bokrok az autó körül

Darus emelő érkezett

A Vízművek szakemberei gyorsan a helyszínre értek és elzárták a főnyomócsövet, a fővárosi hivatásos tűzoltók pedig áramtalanították a járműveket, majd a darus autómentő segítségével kiemelték növények fogságából a Suzukit és a járdára helyezték. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Tűzoltók a helyszínen

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.