Ketten meghaltak, amikor két autó frontálisan összeütközött a Pest megyei Abony és Kőröstetétlen közötti úton szombaton.

Két autó ütközött

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két autó ütközött össze a 4616-os számú úton szombaton 17 óra körül. A tűzoltók összesen hat embert szabadítottak ki az összeroncsolódott járművekből. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ketten életüket vesztették

Egy 71 éves férfi és egy 9 éves kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett az ütközés során, hogy a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy csecsemőt is kiszabadítottak

A másik autóban több felnőtt, egy gyermek és egy csecsemő is utazott, őket feszítővágóval szabadították ki a műszaki mentést végző ceglédi hivatásos tűzoltók.

Teljes útzár

A rendőrök a balesettel érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. Úgy tudjuk a baleset idején esett az eső Abony térségében, és sem az út-, sem a látási viszonyok nem voltak túl jók.

Durva ütközés volt

Abony, 2022. november 5. Rendõri helyszínelés a Pest megyei Abony és Kõröstetétlen közötti úton, miután két személygépkocsi frontálisan ütközött 2022. november 5-én. A balesetben egy 71 éves férfi és egy 9 éves kislány a helyszínen életét vesztette, többen megsérültek. MTI/Mihádák Zoltán

Frontális csattanás

Ugyancsak szombaton, egy kisteherautó és egy személygépkocsi karambolozott a 36-os főút Nyíregyháza és Nagycserkesz közötti szakaszán, Vajdabokor közelében. Az egyik járműbe beszorult két ember. Őket feszítővágóval szabadították ki, majd kiemelték és átadták a mentőknek a műszaki mentést végző nyíregyházi hivatásos tűzoltók.

Elhunyt a sofőr

Nem sokkal később kiderült, a baleset következtében az autót vezető 45 éves tiszaeszlári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe. A rendőrség a műszaki mentés és a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Felborult egy kamion

Szombaton az M1-es és az M5-ös autópályán is baleset történt. Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tatabánya centrum csomópontjánál egy kamion borult fel. Az útszakaszon a helyszínelés idején csak a leállósáv volt járható, több kilométeres torlódás alakult ki. Árokba borult egy kisbusz az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Hetényegyháza térségében. A balesetben egy ember súlyos, három pedig könnyű sérüléseket szenvedett – adta hírül az Útinform.

Furgonnak csapódott az Audi

A BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt arról, hogy péntek este a zuglói Ajtósi Dürer fasoron egy fiatal nő haladt egy Audi A3-sal a Hungária körút felé. A Hermina úti telezöldes kereszteződésben megállt a piros lámpánál, majd zöldre balra kanyarodott, a szemből elhaladó autó mögött. A Fordban egy középkorú férfi és egy szintén középkorú nő utazott, ők nem sérültek meg, az Audiból viszont mindenkit kórházba szállítottak a mentők.

Elhunyt a motoros

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról is, hogy autó és motor ütközött össze péntek este a Rottenbiller utcai felüljárón, amelyet a helyszínelés idejére le kellett zárni. A balesetben a kétkerekűt vezető 41 éves férfivel még beszélni is tudtak a mentőben, de aztán életét veszítette.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: halálos baleset történt Abony térségében. Fotó: MTI