Szörnyethalt a 40 éves férfi, miután frontálisan ütközött a diákokat szállító kisbusszal. A tragédia miatt egy pár hónapos csecsemő maradt apa nélkül.

Kisbusz és autó ütközött

A Békés megyei Szabadkígyós és Újkígyós között ütközött frontálisan egy személygépjármű és egy 16 évesekből álló focicsapat kisbusza. A balesetben többen megsérültek, az autó sofőrje pedig a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rosszul mérte fel a távolságot

A férfi egy másik autót előzött kocsijával, azonban rosszul mérte fel a távot, ekkor ütközött a kisbusszal. Az autó gyakorlatilag darabokra tört, a tetejét a tűzoltóknak kellett levágni. A mentők sokáig küzdöttek érte, de sajnos hiába: a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy a helyszíne meghalt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy futballcsapat tagjai ültek a buszon

A kisbusznak az ütközés során kiszakadt a kereke, összetört az eleje. Ez utánpótlás futballcsapat tartott haza Gádorosról, amikor megtörtént a baj. Három játékos, az edző és a sofőr is megsérült, a helyszíni ellátás után mind az öt sérültet kórházba vitték. A csapat vasárnapi meccse a tragédia miatt biztosan elmarad.

Pár hónapos gyermek maradt félárván

A brutális balesetben egy 40 év körüli ember vesztette életét. A férfinek a Tények információi szerint nemrég volt az esküvője. A közelmúltban gyermeke is született, így most egy pár hónapos baba maradt most félárván.

Ütközés a 6-os főúton

Halálos baleset történt a 6-os számú főút 98-as kilométerszelvénye közelében, Dunakömlőd és Dunaföldvár között szombaton 17 óra 10 perckor.  Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint két autó ütközött össze ismeretlen körülmények között. Az egyik kocsi vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetben többen is megsérültek.  

Teljes útlezárás

Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A Dunaföldvár és a Paks felől érkezők is a Madocsa-Bölcske felé vezető úton kerülhetnek – írta a police.hu oldal.

Elhibázott előzés

A helyszínről származó információk szerint az egyik autósnak nem sikerült befejezni az előzést és megint a vétlen sofőr halt meg. A teol.hu portál azt írja: az egyik kocsiba beszorult egy ember. Őt feszítővágóval szabadítják ki a műszaki mentést végző paksi hivatásos tűzoltók.

Egy halott, nyolc sérült

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy egy ember meghalt, nyolcan pedig megsérültek, miután összeütközött egy személyautó és egy kamion az 55-ös főút 33-as kilométerénél, Ásotthalom közelében. Mint később kiderült, egy édesanya vesztette életét, három gyermeke is ott volt a gépkocsiban, amikor a tragédia történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció