2022 decemberében B. Krisztián megkérte a feleségét, B. Vivient, hogy szúrja le az egyik lakót az óbudai Váradi utcában lévő egyik társasházban. A fiatal nő nem sokat habozott, elrohant egy hámozókésért, s hátba szúrta vele az őket szapuló haragosukat. A Fővárosi Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat

Lakást béreltek a házban

A házaspár bérlőként élt az óbudai társasház alagsorában lévő egyik lakásban, amely a tárolóhelyiségből lett kialakítva. Nem sokkal később haragos viszonyba kerültek az egyik régi lakóval. A tragédia napján B. Krisztiánék marihuánát szívtak a lakásukban, amikor meghallották, hogy a férfi más lakókkal beszélget az alagsorban és hangosan szapulja őket.

Megverték a lakót

Kirohantak a lakásból, majd ököllel nekiestek és megöléssel fenyegették. A megtámadott lakó próbálta viszonozni a támadást, de nem bírt a túlerővel és alulmaradt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Itt élt a fiatal pár

Forrás: ugyeszseg.hu

Egy kést kért

Ekkor az egyik szemtanú a felek közé állt és visszaparancsolta a házaspárt a lakásukba, a távozása után azonban ők megint kijöttek a lakásukból és az újra kialakuló dulakodás során a férj odaszólt a feleségnek, hogy hozzon egy kést.

Hátba szúrta

B. Vivien visszament a lakásuk konyhájába, magához vett egy hámozókést, majd nagy erővel a férjével dulakodó lakó hátába döfte. B. Krisztián és a neje ezt követően elmenekült a házból. Az életveszélyes állapotban lévő áldozathoz a lakók hívtak mentőt.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Életmentő műtéten esett át

A megkéselt férfin életmentő műtétet kellett végrehajtani a kórházban, és B. Vivien ténybeli beismerő vallomást tett a kihallgatása során. Azt állította, hogy nem a férje bujtotta fel, hanem saját maga döntött így. A nőt emberölés bűntettének kísérletével, míg a férjet a bűncselekményre való felbujtással vádolja az ügyészség, és velük szemben végrehajtandó börtönbüntetést, valamint közügyektől eltiltást indítványozott.

Kiemelt kép: ebben a lépcsőházban élt a házaspár – Forrás: ugyeszseg.hu