A közösségi oldalakon mindig aktív sztáredző, Shane Tusup Húsvétkor is posztolt. A bejegyzése azonban most nem sikerült túl vidámra, rossz hírt közölt a követőivel. A posztját a cikkünk alján éred el.

Szerelmi történet

Shane Tusup és Szabó Zsófi szerelmi története már hónapok óta tart. A sztáredző az RTL reggeli műsorában ismerte meg Zsófit, majd szerelmi akciót indított a műsorvezető megszerzéséért. A sztáredző sikeres volt, gyorsan behálózta Zsófit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Shane beült a fekete Mercedesbe

Nemsokára el is készült az első fotó, ahogy Shane reggel kilép Zsófi házából és beül az utcán parkoló fekete Mercedesébe. Ezzel egyidőben folyamatosan fotósok voltak a nyomukban. Lekapták őket kávéházban vagy éppen az utcán. Mindenki az ismert szerelmespárra volt kíváncsi.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Összeköltöztek Törökbálinton

Néhány hét kavarás után összeköltöztek Szabó Zsófi törökbálinti házába. Nem sokkal később Hosszú Katinka volt férje, Shane egy interjúban mesélt az érzéseiről. Elmondta mennyire boldog, hogy megtalálta a tökéletes nőt és a szerelmet.

Zsófi elvált

Ezt követően arról szóltak a hírek, hogy Zsófi válása lezárult. Azt nyilatkozta egy ismerősük, hogy nem volt ajtócsapkodás. Zsoltival mindenben sikerült megegyezniük, ráadásul a viszony is jó közöttük, a lezárást is csendben és békésen rendezték. Szülőként Mendel érdekeit tartották szem előtt. Éppen ezért gördülékenyen intéznek mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos. Zsolt sűrűn van Mendellel és így Shane-nel is találkoztak már – mondta egy ismerősük.

Megkérte a kezét

Zsófi válása lezárult, néhány héttel ezelőtt a szerelmesek Monte-Carlóban pihentek. Shane közösségi oldalán azt írta: „A világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.” Ugyanabban az időszakban Zsófi ezt posztolta: „Azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném-e? Szeretném!”

Beteg a család

A szerelmesekről az utóbbi időben keveset lehetett hallani. Most Shane a Húsvét kapcsán posztolt. így fogalmazott: „Kedves Hölgyek! Remélem sok locsolótok volt! Én a kis családom gondját viselem, mert betegek, de legalább együtt vagyunk. Áldott Húsvétot kívánok!” – írja posztjában Tusup, aki egyúttal áldott húsvétot is kívánt mindenkinek.

Elkaphattak valamit

Az, hogy Zsófinak és kisfiának mi a baja, nem derült ki a posztból. Nem kizárt, hogy valamilyen fertőzőbetegséget kaptak el. Ez lehet covid és influenza is. Biztosak vagyunk abban, ha ismét jól lesznek, újabb posztok jelennek meg a szeretetteli kapcsolatról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt van Shane szomorú posztja

Pár napja még minden oké volt

Kiemelt kép: Shane Tusup – Forrás: Youtube