Ha valaki megnézi Berki Mazsi Insta-oldalát, láthatja, hogy az özvegy gőzerővel készül a karácsonyra. A mosolygós fotók ellenére Mazsira minden bizonnyal élete talán legnehezebb karácsonya vár. Ugyanis a pletykák szerint az influenszer hetekkel ezelőtt szakított gazdag autókereskedő barátjával.

Senki sem segít neki

„Lehet, hogy Mazsinak mostanában tényleg pénzügyi gondjai vannak, mert most senki nem segíti anyagilag – mesélt Mazsi egyik ismerőse abból az edzőteremből, ahol az özvegy gyakran megfordul. – Pedig korábban rendre olyan párjai voltak, akik mindent megadtak neki.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gazdag párok

Az első férje például tejben-vajban fürösztötte. Az a férfi is egy gazdag vállalkozó volt, és luxusautó-kereskedőként semmit nem sajnált Mazsitól. Óriási szerelem volt az övék, ahol egy hatmillió forintos, a Bazilikában tartott esküvő tette fel az i-re a pontot.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Luxus minden szinten

Renáta luxuslakásban élt, luxusautóval járt, luxusnászútra utaztak. Már a közös babát tervezték, amikor Mazsi elhagyta a férfit Berki Krisztiánért. Az utolsó partnere is dúsgazdag, szintén autókereskedő volt. Viszont ismét Mazsi volt az, aki szakított – áll a Blikk írásában.

Ki kell fizetnie a számlákat

A közelmúltban Mazsi is arról mesélt a sajtónak, hogy a kis Emmát is azért kellett bölcsődébe adnia, mert sokat kell dolgoznia ahhoz, hogy a számláit és az adósságait ki tudja fizetni.

 Erőt kell vennie magán

Mazsi elismerte: sokszor vannak gyenge pillanatai, többször előfordul, hogy elsírja magát, de úgy érzi, kislánya miatt erőt kell vennie magán. Azt szeretné, ha Emma magabiztos, mosolygós anyuka mellett nőne fel.

Rendezték az adósságokat

Ugyanakkor volt anyósa szerint Mazsira semmiféle adósság nem maradt. Ugyanis Krisztián az édesapjára bízott egy nagyon tetemes összeget, és az édesapja ebből kifizette fia Mazsival közös kölcsönét.

Rendezték a sorokat

 „A fiamnak nem volt semmiféle adóssága! Egyszerűen az volt, amit Mazsival együtt vettek fel a közös otthonukra! Ez olyan húszmillió forint lehetett. Krisztiánnak pluszban volt pénze, amit a volt férjemnek adott oda, és ő meg is őrizte neki. Mazsi is tudott erről a pénzről, kérte is, de nem kapta meg, és ebből fizették ki az adósságukat” – mondta korábban Berki Krisztián édesanyja.

„Elszórakozták és elutazták”

„És hogy mi lett a pénzükkel? Elszórakozták, és elutazták, de szerencsére Krisztiánnak volt annyi esze, hogy tett is félre. Na ebből fizette ki most az édesapja az adósságait. Tisztára mosta a fia becsületét, és ettől kezdve nincs helye a mellébeszélésnek sem!” – tette hozzá az asszony.

Sokoldalú üzletasszony

Mazsi hajdan cukrászként vitt sikerre egy vállalkozást, de ezt feladta, amikor összejött Krisztiánnal. Így most más területen próbálja ki magát: egy webshopot üzemeltet, amelyen sokféle terméket forgalmaz. Emellett baba-mama táborát is szeretné folytatni, influenszerként pedig különböző termékeket, szolgáltatásokat reklámoz. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Mazsi. Fotó: RTL