Mindkét jármű letért az útról, a roncsok ötven méter hosszan szóródtak szét.

Frontálisan ütköztek

Egy kisteherautó és egy kamion frontálisan ütközött a 4-es számú főút 196. kilométerénél kedden éjfél előtt a Hajdú-Bihar vármegyében, Kaba és Hajdúszoboszló között. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A helyszínen meghalt

A kisteherautó vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Lezárták a szakaszt

Azt is írták, hogy a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, kerülni Püspökladány, Nádudvar és Hajdúszoboszló felé lehetett. A műszaki mentésre a püspökladányi és karcagi városi, valamint a kabai önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre.

Szétszóródtak a roncsok

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján azt közölték, hogy mindkét jármű letért az útról. A roncsok ötven méter hosszan szóródtak szét.

Baleset a völgyhídon

A Kékvillogó.hu hétfőn számolt be egy másik brutális balesetről: a hazai gyorsforgalmi úthálózatok üzemeltetését ellátó társaság, az MKIF Zrt. videófelvételen mutatta meg, amint a kőröshegyi völgyhídon egy műszaki hibás Opelt letarol le egy kamion. Az utas már előbb kiszállt, a sofőrt viszont a kamionos és az Opel utasa húzta ki a roncsból, és a saját lábán szállt a mentőbe.

Azt hitte, hogy még befér

Vasárnap pedig Budapesten, a 2. kerületben történt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset: kisautónak ütközött egy motoros, aki komoly sérüléseket szenvedett. A Hidász utcai telezöldes kereszteződésben a gépkocsi fiatal vezetője balra szeretett volna kanyarodni a Hidász utcába. Szemből, a Gábor Áron utca irányából egy motor közeledett, de a sofőr úgy gondolta, hogy még előtte be fog tudni kanyarodni.

A kocsiba csapódott

A motorkerékpárt vezető fiatal férfi azonban látta, hogy az ütközést nem fogja tudni elkerülni, ezért eldöntötte a Suzuki SV650S motort, ami irányíthatatlanul a kanyarodó Skoda jobb oldalába csapódott. A motoros az úttestre vetette magát és métereket csúszott, illetve hempergett. Mivel sajnos nem használt protektor ruhát – nyári utcai ruha, illetve bukósisak volt rajta -, így az egyik lába súlyosan megsérült.

Ittasan vezetett

Szombaton a Fejér vármegyei Gárdonyban történt halálos kimenetelű közúti baleset. Egy személyautó közlekedett Velence irányába, amikor a Keszeg úton lehajtott az útról, majd egy fának csapódott. Az autót vezető 55 éves férfi súlyos sérüléseibe a helyszínen belehalt. A vizsgálat után kiderült: legalább 150 km/-h-s sebességgel csapódott fának az autó, a sofőr pedig ittas volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció