Brutális karambol történt az M3-as autópálya bevezető szakaszán. Egy fekete Audi és egy furgon karambolozott. A roncsokba beszorultak a sofőrök, feszítővágóval tudták csak kiemelni őket. A mentésről videó is készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Durva karambol

Karambolozott egy kisteherautó és egy személygépkocsi csütörtök délután Budapest tizenötödik kerületében, az M3-as autópálya bevezető szakaszán, a Városkapu utca közelében. Mindkét járműbe beszorult egy-egy ember. Őket fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével kimentették. A balesetben két ember megsérült – írta szerkesztőségünknek a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Szörnyű volt a helyszín

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mindenhol roncsok

A cikkünk alján látható videót és a fotókat elnézve az ütközés valóban brutális volt. Mindenhol roncsdarabok, és a két karambolozó autó is totálkárosra tört. A felvételeken az is látszik, hogy a furgont valósággal felöklelhette az Audi, mert a furgon félig a sávelválasztó betonkorláton állt meg. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Nem sok maradt az Audiból

Feszítővágó kellett

Az Audi sofőrjét nem volt egyszerű kiemelni a roncsból. Az összes létező légzsák kirobbant az ütközéskor, a jármű pedig annyira deformálódott, hogy a sofőr beragadt. Őt a katasztrófavédelem munkatársai feszítővágóval emelték ki. Így sem volt könnyű dolguk, majdnem tízen dolgoztak azon, hogy a sofőrt átadhassák a mentőknek.

Totálkáros lett a kisbusz

Feszítővágóval dolgoznak a mentőegységek

Itt a mentésről készült videó

Fotók: Részlet a fenti videóból