Halálos baleset történt vasárnap reggel Dunaharasztiban. Gyálon is egy balesetnél mentenek a tűzoltók, a 11-es főúton pedig félpályás útlezárás van.

Látogatószám rekordot döntött a BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportál szeptemberben! Köszönjük, hogy sok százezren olvastok minket! Hirdetőknek itt az ajánlatunk.

Halálos baleset történt vasárnap reggel Dunaharasztiban, a Jedlik Ányos úton. Ez az út párhuzamos 51-es főúttal, valószínűleg egy  BMW nem adott elsőbbséget a főútról érkező autósnak, így történhetett a tragédia. A balesetben az egyik sofőr életét vesztette.

Összeütközött két személyautó vasárnap délelőtt Gyálon, a Kossuth Lajos utca és a Csontos József utca kereszteződésében. A balesetet szenvedett járművek műszaki mentéséhez a főváros hivatásos tűzoltóit riasztották a helyszínre.

A 11-es főúton Tahitótfaluban, a hídfőnél, közműépítés miatt félpályás útlezárást vezettek be. A 30-as km-nél a forgalmat jelzőlámpa irányítja, rendszeres a torlódás. A korlátozás miatt a hídról jövők nehezen tudnak csatlakozni a főút forgalmához. Az erre tartóknak akár 10-15 perccel is hosszabb lehet a menetideje.

Kiemelt kép: MTI/Dunaharaszti baleset