Csütörtök hajnalban súlyos baleset történt a zuglói Róna utcán, a Mogyoródi út közelében. Egy Opel Astra haladt a Kerepesi út felé, amikor az esőtől nedves úttesten az autó megcsúszott.

Megpördült

A BudaPestkörnyéke.hu tudósítójának elmondása szerint a sofőr elvesztette uralmát gépjárműve felett, az Opel megpördült, felugratott a járdára, majd a jobb oldalon található fás-füves területre csúszott, ahol a bal hátsó részével egy fának csapódott. Az autóban ketten utaztak, ám a biztonsági övet egyikük sem használta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel:

Kirepült a kocsiból

Az utas kirepült a járműből és a földön landolt, ő súlyos-életveszélyes sérüléseket szenvedett, kritikus állapotban szállították kórházba. A sofőr az utastérben maradt, de a nyomok alapján a hátsó ülésre zuhant, mivel láthatóan csak a jobb hátsó ajtó kifeszítésével tudták kiszabadítani, ő súlyosan sérülhetett. Az autón a gumiabroncsok le voltak kopva, ez is közrejátszhatott abban, hogy a nedves úttesten a gépkocsi megcsúszott.

Fotó a helyszínről:

Újabb baleset

Ezt követően délelőtt Soroksáron történt komoly baleset, ahol a Grassalkovich úti felüljáró mellett, a Templom utca felé tartó BMW X5 M5 50d városi terepjárót vezető férfi azért vesztette el uralmát az autója felett, mert hirtelen rosszul lett.

Helyszíni felvétel:

Fának csapódott

A BMW az út melletti füves szegélyre sodródott, majd fékezés nélkül egy fának és egy fém kandelábernek ütközött, olyan erővel, hogy mindkettő kidőlt.

Fotó a helyszínről:

Kórházba vitték a sofőrt

A fiatalember egyedül utazott a járműben, a rosszulléte miatt, illetve további vizsgálatok céljából kórházba szállították. A helyszínre riasztott fővárosi hivatásos tűzoltók emelték ki a sofőrt, átadták a mentőknek, majd áramtalanították a BMW-t.

Lezárás

A baleset miatt a 135-ös autóbusz mintegy másfél órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Gyáli-patak és a Grassalkovich út megállót. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: Helyszíni felvételek – Első baleset: G.K., Második baleset: Autómentő Pest megye