Villanyoszlopnak csapódott Tatabányán, a Győri úton egy teherautós. A helyszínre a tűzoltók mellett a mentőket is a helyszínre riasztották, akik sajnos már nem tudták megmenteni a férfi életét.

Baleset a parkolóban

Tatabányán, a Győri út Intersparnál történt a baleset: egy kamion hirtelen letért a kijelölt útról, majd kidöntött néhány közlekedési táblát. A járművet végül egy villanyoszlop állította meg.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sikertelen újraélesztés

Információink szerint a sofőr halálát rosszullét okozta. A helyszínen megpróbálták újraéleszteni, azonban nem jártak sikerrel

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Letarolt mindent

„Én, amikor ott jártam, még senki nem volt ott, egyik hatóság sem és a mentők sem érkeztek ki. Csak azt lehetett látni, hogy letarolta a gépkocsi a közlekedési táblák tartóoszlopait és hogy az aszfaltból tör fel a víz” – írta az egyik közösségi oldalon egy szemtanú.

A mentősök küzdöttek érte

„Sajnos láttam az esetet, pár perccel a történtek után voltam ott. Láttam, hogy a mentők ott küzdenek szerencsétlen életéért. Részvétem a szerencsétlenségben elhunyt sofőr családjának!” – fogalmazott egy másik kommentelő.

„Nagyon sajnálom az urat”

„Én is pont akkor jöttem el ott kocsival körülbelül délben, már a feketével letakart holttest volt ott, és a sok rendőrautó és tűzoltóautók.  Nagyon sajnálom az urat” – írták.

Gyorsan történt minden

„Őszinte részvétünk! A baleset előtt 30 másodperccel még ott álltunk a kereszteződésben, a dohányboltnál szálltunk ki a kocsiból, és már meg is volt a baj. Nagyon sajnálom a kollégát!” – olvashattuk az esettel kapcsolatos hozzászólások között.

Éjszakai gázolás

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy az M3-as autópálya Budapest irányába vezető oldalának 64-es kilométerében, a Heves megyei Hort közelében december 19-én 23 óra 50 perc körül egy teherautó eddig tisztázatlan körülmények között elütött egy gyalogos férfit. 

A helyszínen életét vesztette

A szerencsétlenül járt ember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a baleset következtében a helyszínen életét vesztette.

Kamion és személyautók ütköztek

A helyszínelés közben derült ki, hogy nem sokkal korábban egy kamion és két személyautó ütközött össze az M3-as autópálya 63-as kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon. A helyszínre a mentők is kiérkeztek.

A baleset részese volt

A rendőrség információi szerint az ütközéses baleset után egy teherautó elütött egy gyalogos férfit, aki a baleset következtében a helyszínen életét vesztette. A 38 éves férfi a korábban történt közlekedési balesetben érintett jármű vezetője volt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tatabányai tragédia helyszíne. Fotó: Tatabányán hallottam/Facebook