Infúziós állvánnyal törte ki kórházi kórtermének ablakát egy idős beteg Cegléden, hogy a 4. emeletről a mélybe vesse magát. A férfi holttestére csak másnap reggel találtak rá.

Öngyilkos lett a kórházban

Szörnyű tragédia sokkolta a ceglédi kórház dolgozót és betegeit. Karácsony előtt egy idős férfi vetett véget az életének. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A negyedik emeltről ugrott ki

Lapinformációk szerint a beteg egy infúziós állvánnyal kitörte a 4. emeleti kórtermének ablakát, majd onnan a mélybe vetette magát. A személyzet órákon át kereste az idős férfit, de sehol sem találták.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Másnap reggel találták meg

A holttestére csak másnap reggel bukkantak rá, életét már nem lehetett megmenteni.

Belső vizsgálat a kórházban

Az ügyben a Bors megkereste a Toldy Ferenc Kórházat, hogy megtudja, hogyan történt az eset, és miért csak órákkal később találták meg a férfi holttestét. A főigazgató, Pusztai Dezső szűkszavúan csak annyit válaszolt, a kórház belső vizsgálatot folytat az ügyben, annak lezártáig pedig nem áll módjukban bővebb tájékoztatást adni.

A rendőrség is vizsgálja az esetet

A rendőrség szintén vizsgálja az esetet, bűncselekmény gyanúja azonban nem merült fel. „A haláleset körülményeit a Ceglédi Rendőrkapitányság – az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint – vizsgálja. Idegenkezűség gyanúja nem merült fel” – mondta a Borsnak Szabóné Berki Bianka százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Végzetes szerelmi bánat

A Kékvilogó.hu írt arról, hogy nem tudott túllépni szerelmi bánatán az a fiatal rendőr, aki volt barátnője háza előtt lőtte főbe magát. A barátok gyászolnak és a családot is összetörték a történtek.

A rendőrautóban lett öngyilkos

Szolgálati fegyverével lőtte fejbe magát egy 23 éves rendőr a Hajdú-Bihar megyei Görbeházán. Úgy tudni, az elkeseredett férfi a rendőrautóban lett öngyilkos, miután beszélni próbált volt párjával. 

Nem tervezte el a tettét

A fiatal rendőr családja teljesen összeomlott. Egy szakértő szerint valószínűleg nem tervezte meg előre a tettét. Egyik testvére hosszú bejegyzésben búcsúzott öccsétől, azt írta, hogy a tragédia előtt moziba hívta. Dávid azonban nem akart menni, azóta is rendkívül bánja, hogy nem volt erőszakosabb.

Bátyja búcsúzott tőle

„Nem kérdeznem kellett volna, hogy jössz-e tegnap moziba, hanem kijelenteni, kézen fogni, és elrángatni! Meg kellett volna tennem, akkor ez most nem történt volna meg!” – olvasható az elhunyt rendőr bátyjának bejegyzésében. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció