A box egy szubjektív műfaj és versenyzők igenis beszólogatnak egymásnak a ringben – ezt mondta napokkal ezelőtt Kovács Koko István, miután Istenes Bence megsértődött Rácz Jenőre. Most Pintér Tenya mondta el, hogy neki miket mondott Árpa Attila a Sztárbox mérkőzése közben.

Pintér vs. Árpa

Vasárnap este, a Sztárbox elődöntőjén Árpa Attila és Pintér Tibor összefeszültek a ringben, ahol tulajdonképpen kifulladásig küzdöttek. Végül Árpa nyert pontozással, és Brasch Bence ellen küzdhet meg a műsor szuperdöntőjében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Árpa hősiesen küzdött

Már az összecsapás után is egymást méltatta a két színész, Pintér például azt mondta: „Én még ilyen 52 éves embert nem láttam”. Árpa pedig megköszönte a szurkolást, de azért hozzátette: „Nem tartom annyira elegánsnak, hogy a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni, panaszkodni, mint egyesek.”

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Beszólogatott Tenyának?

Most a Lovas Színház igazgatója arról beszélt, Árpa miket mondott neki a ringben, amit a nézők nem hallhattak. „Nem szégyellem elmondani, az Árpa Attila közben ilyeneket mondott nekem, hogy Tenya, bírod még? Gyere, most te jössz. Jó, gyere, szusszanunk”.

Szerették egymást

„Fölülírta valahogy a férfiúi agressziót és hiúságot a szeretet. Majdnem, hogy pusziszkodtunk közben, annyira szeretjük egymást, miközben püföltük is egymást. Ez egy nagyon érdekes, skizofrén állapot” – mondta Pintér Tenya.

Istenes vs. Rácz

Amint arról mi is többször beszámoltunk, Istenes Bence és Rácz Jenő között nem volt ekkora összhang. Ők két hete mérkőztek meg egymással a Sztárboxban. A meccset pontozással Rácz Jenő nyerte.

Istenes Bence kiborulása

Istenes Bence már a ringben annyira kiborult a sztárséfre, hogy az eredményhirdetés után még kezet sem akart fogni ellenfelével. Majd mikrofont ragadott és azt mondta, hogy Jenő olyan obszcén megjegyzéseket mondott a meccs közben. hogy emiatt nem érdemli meg, hogy kezet fogjon vele.

Megkérdőjelezte a pontozást

Napokig tartott a balhé, végül az RTL műsorvezetője már a bírók pontozását is megkérdőjelezte. Majd azt mondta, hogy Jenő a ringben „b…zott és cigányozott”.

Szidják egymást a boxolók a ringben

Az Istenes vs. Rácz mérkőzés után a Retro Rádió Bochkor című reggeli műsorában is téma volt a Sztárbox. Telefonon kapcsolták Kovács “Koko” Istvánt, aki a műsor szakmai supervisora, vagyis szakmai felügyelője. Arról érdeklődtek nála, hogy mennyire szabályos, ha szidják egymást a boxolók meccs közben a ringben – hiszen Bence azt állítja, hogy ez történt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többször odaszólt a bírónak

Kokó, a Sztárbox supervisora elmondta, hogy ő nem azt nézte, ki a jobb, hanem, hogy minden rendben legyen. Kokó azt is elmondta, hogy többször szinte teljesen megállította Bence a meccset, mert odaszólt a bírónak. “Ezt nem is értettem. Értettem persze, hiszen amatőrök és nem tudja, hogy ez nem sportszerű. Ebben a sportban a vezetőbíró bármit megtehet és azt maximálisan tiszteletben kell tartani.” – fogalmazott Koko.

Szubjektív sport

Kokó azt is elmondta, hogy a pontozóbírók közül mindegyik adott egy-egy menetet Bencének is, de összeségében Jenőt látták egy picivel jobbnak. “Ez egy szubjektív sport, ahol még az is számít, hol ül egy pontozóbíró, mert egy ütés néha jobbnak látszik a ring egyik oldaláról, mint a másikról.” – magyarázta Kokó.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Pintér Tenya és Árpa Attila. meccse – Forrás: RTL