Csak napokkal a Sztárbox szuperdöntője után derült ki, hogy Rácz Jenő súlyos sérüléseket szenvedett a vasárnapi szuperdöntőben. Molnár Áron olyan durván kiütötte a sztárséfet, hogy eltört az arccsontja és a leszakadt egy ideg a szeme alatt.

Kiütötték a sztárséfet

Mint arról beszámoltunk, vasárnap este, a Sztárbox szuperdöntőjében Rácz Jenő Molnár Áronnal mérkőzött meg. A meccset a színész nyerte, aki fél perc alatt padlóra küldte a sztárséfet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Padlóra került Rácz Jenő

Az első menet elején Áron nagy balegyenest húzott be Jenőnek. Nem telt el 30 másodperc és Jenő már a padlón volt, ezután az edzője bedobta a törölközőt. Megvizsgálták az orvosok, ott, a helyszínen úgy ítélték meg, hogy nem lett baja a Konyhafőnök zsűritagjának.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Súlyos sérülései voltak

A séf azonban tegnap, közösségi oldalán ezt írta: „Sajnos, vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR-, CT-, szemészeti és fül-orr-gége-vizsgálaton, ahol azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört, és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…” – írja a Facebookon.

Gyorsan eldőlt

„A meccs napja nem volt életem legszerencsésebb napja, mert az első ütés, amit bekaptam, elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A jobb oldali szemem látása pár másodpercre elment, aztán szép lassan vibrálva visszajött. Sajnos, ettől megtorpantam, a mozgáskoordinációt elveszítettem, és már éreztem, hogy ez a mérkőzés elment…” – emlékezett vissza a Sztárbox utolsó mérkőzésére.

Molnár Ároné lett a pehelysúlyúak öve

Forrás: RTL

Hálás az edzőjének

„Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert sz*rul bokszoltam, Áron jobb is volt, stb., viszont holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek! Ilyen sport a boksz, ez benne van a pakliban, senki sem hibás vagy felelős miatta” – zárta a gondolatait Jenő.

Durván kiütötte Kabát Petit

Két héttel ezelőtt, éppen Rácz Jenő ütötte ki brutálisan Kabát Petit. A volt focistához orvost kellett hívni, miután percekig a földön feküdt. Kabát Petinek a párja is a ringbe rohant, Peti edzőjének a vállán zokogott.

Elveszítette az eszméletét

A kiütés után, a műsor szakkommentátora, Kovács „Kokó” István azt mondta, Kabát Peti agyrázkódást kapott, holnap kicsit fájni fog a feje, de nem lesz baja. A műsorban úgy tűnt, hogy Peti egy pillanatra elvesztette az eszméletét, de az eredményhirdetésre már jobban lett.

Meg kell műteni

Végül Petit még aznap este mentővel vitték kórházba. Ahol megvizsgálták, valóban volt egy kisebb agyrázkódása és a térdéről is levált egy porcdarab, amelyet a későbbiekben meg kell műteni.

18 év után tért vissza

18 év szünet után, tért vissza az RTL képernyőjére a Sztárbox. Ahogy az már a nevéből is látszik, ez egy olyan műsor, ahol ismert emberek ütik egymást bokszkesztyűben, fogvédőt viselnek, és mivel nemigen hétköznapi esemény az ilyesmi, a 2004-es és 2005-ös adásnak is nagy sikere volt. 

Vizsgálódik az NMHH

Ahogyan arról már beszámoltunk, a Sztárbox című műsorral kapcsolatban a Médiatanács két eljárást is indított az elmúlt hetekben. A testület szerint a Sztárbox nem minősül sportműsornak, mivel abban nem profi sportolók láthatók, hanem amatőr versenyzők, ezért más korhatári besorolási szabályok rá.

Jövőre is lesz Sztárbox

A médiahatóság közleményében már az ügy lezárása előtt arról írt, hogy a műsor szerintük félelmet kelthet a fiatal nézőkben. Ennek ellenére a csatorna már a vasárnapi döntőben bejelentette, hogy jövőre is elindul a műsor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: RÁcz Jenő a padlón – Forrás: RTL