A gyerekek életének egyik legfontosabb napja a születésnapjuk. Nem is lehet másként, hiszen egészen egy évet kell mindig várniuk a következőre. Számolják visszafelé a hónapokat, a heteket, a napokat, s ha eljön végre a várva várt nagy nap, akkor az örömük határtalan, nekünk pedig az a dolgunk, hogy fenntartsuk a varázslatot.

Egy szülőnek mindig a gyermeke boldogsága a legfontosabb, és ha nem is fejezi ezt ki az év minden napján, de a születésnapokon, a különböző ünnepeken egészen biztosan. Rendezzünk nekik bulit, ahova meghívhatják barátaikat, akikkel szívesen ünnepelnek és játszanak együtt. A Zsumi Gyerekjáték és Bababolt játékai hozzájárulnak a buli sikeréhez, remek ajándékokat lehet találni a kínálatban.

Kedvenc figurák szülinapi ajándéknak

A gyerekek körében nagyon népszerűek a mesék, az animációs filmek, a szuperhős történetek. Ha megnéznek egy ilyen históriát, közben rengeteg inger éri őket. Mivel még nem olyan fejlett az idegrendszerük, mint a felnőtteké, úgy tudják ezeket feldolgozni és a helyükre tenni magukban, ha eljátsszák. 

Ehhez a folyamathoz mi is a segítségükre lehetünk abban, hogy biztosítjuk hozzá a szereplők kicsinyített mását. A kis hableányt nézte végig a lányod? Meg tudod venni a címszereplő vagy akár Ursula figuráját, és velük újraélheti, s ezáltal helyére teheti magában a benyomásait. 

Kisfiad kedvence a szupererős Hulk a Bosszúállókból? Ezek a mesék különösen sok impulzust okoznak, de a karakter játékfigurájával gyermeked ki tudja magából játszani az izgalmas kalandokat. Ezek a figurák kitűnő ajándékok lehetnek kicsiknek és nagyoknak, de ha már megvan minden kedvenc, vagy csak valami mást vennénk, akkor mi legyen az?

Mi legyen az ajándék?

Fejtörést okozhat az ajándék kérdése, akkor is, ha a saját gyerekünkről van szó, de még inkább, ha máshova vagyunk hivatalosak. Bár jó esetben kapunk a szülőktől némi instrukciót, hogy mit szeretne kapni csemetéjük.

Sok mindent kell figyelembe vennünk, többek között:

  • Hány éves a gyermek?
  • Mivel szeret foglalkozni?
  • Mi érdekli? 
  • Mije van már és mi az, ami nincs meg? Mert természetesen nem tanácsos megvennünk ugyanazt a dolgot, amiből már amúgy is van neki otthon. 

Ajándéktippek

Ha szereti a kreatív tevékenységeket, akkor meglephetjük egy új színesceruza-készlettel, abból sosem árt, ha van elég. Vehetünk neki zsírkrétát, vízfestéket, filctollat, érdemes a szülőknél tájékozódni ez ügyben, hogy melyikkel szeret jobban alkotni. 

A fiúk örök kedvence az autó vagy bármi, ami járgány, a dinók világa, de egy hozzájuk méretezett barkácsasztalnak is nagyon örülnek. A lányok körében a babák és a babaházak nagyon népszerűek, de egy csomag fakockával is sokáig tudnak játszani. 

A kisebbeknek vehetünk fejlesztőjátékot, nem is gondolnánk, mennyit segítenek a fejlődésben a szétszedhető és egymásra rakosgatható pohárkák vagy a formabedobó figurák. Úgy észszerű, ha átgondoljuk a lehetőségeket és a gyermek igényeit, és azok alapján választjuk ki az ajándékot. Adni jó, s ha örül az apróság, akkor mindez hatványozottan érvényes.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.