Nemcsak nyáron, de talán mondhatjuk, hogy az év minden szakában fontos kertünk, udvarunk, teraszunk kellemes megjelenése és megfelelő, hangulatos megvilágítása. Persze a legtöbb időt nyáron, kora ősszel töltjük a szabadban, akár még késő este is. Ilyenkor szerveződnek a családi grillpartik, a baráti borozások, a kellemes ejtőzések kedvenc helyszíneinken. 

Ezekre az eseményekre bármilyen világítást kiépíthetünk, azonban az egyik legpraktikusabb és leghangulatosabb forma a falra szerelhető fényforrás lehet. Elég csak szétnézni a Leden napelemes kültéri lámpa kínálatában. Különleges, modern, klasszikus vagy éppen letisztult fali lámpák között válogathatunk. 

Nézzük a legkedveltebb formáit a fali világításnak!

Ereszcsatornára helyezhető világítás

Ezek a lámpák nagyon praktikus formában biztosítanak kellemes fényt a szabadtéri összejövetelekhez, de az esti közlekedést is biztonságosabbá teszik. Általában ereszcsatornára szerelik, de mindezek mellett kerítésre vagy teraszkorlátra is rögzíthetők. Bárhova is telepítjük, mindenhol jó szolgálatot tesz!

Ella fali világítás

Ez a típus napelemekkel működik, és szinte bárhova felszerelhető. Kerek, letisztult formája abszolút modern megjelenést kölcsönöz a lámpatestnek. Legjobban lépcsők mentén mutat, főleg akkor, ha több egyforma fényforrást is felszerelünk egymás mellé!

Hold formájú fali lámpa

Nagyon közkedvelt a klasszikus, megjelenésében a Holdra emlékeztető, hangulatos fali lámpa. Ez a típus napelemmel működik és könnyen felszerelhető bármely falfelületre. Ajtók vagy lépcsők mellé, épület sarkára, garázsbejárók megvilágítására ideális választás!

Tüzes hangulatú fényforrás

Ha igazán mediterrán hangulatra vágyunk, választhatunk olyan napelemes, mozgásérzékelős lámpákat, melyek a tűz kellemes lobogását imitálják, miközben bevilágítják a teret. Szinte bárhol jól mutatnak, azonnal kellemes, otthonos hangulatot teremtenek teraszunkon, udvarunkon!

Innovatív 3 SMD LED világítás

Bármely otthonban jól mutatnak ezek a napelemmel és mozgásérzékelővel ellátott stílusos és modern fényforrások. A magasított oszlopnak köszönhetően kissé futurisztikus a megjelenésük, de ez bármely kültéren remekül mutat. Ráadásul választhatunk állandó ragyogás, indukciós fények vagy a kettő kombinációja között.

LED házszám

A vendégseregnek nem kell soha többé a félhomályban keresgélni a házak között a megfelelő címet! Nemcsak innovatív, jól mutat, de még praktikus is a világítással ellátott házszám. Használatának köszönhetően azonnal kitűnünk majd utcánk házai közül.

A különböző típusú lámpákat természetesen variálhatjuk! A rendezési elv csupán annyi legyen, hogy az eltérő lámpatestek stílusukban illeszkedjenek egymáshoz. Ha mindezt szem előtt tartjuk, nem lőhetünk mellé a saját magunk által összeállított, különleges világítási rendszerünkkel.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.