Margaret Island és Kasza Tibi koncert, bálok, rendőrségi bemutatók, búcsú, sok-sok gyerekprogram és természetjáró fesztivál. Ki mondta, hogy az agglomerációban nem történik semmi?

Belvárosi napok Gödöllőn

Szombaton és vasárnap az Alsópark és az Ady Endre sétányon nagyon jó programok lesznek. A gyerekeket Ruttkai Bori szórakoztatja, szombat este Lóci játszik zenekar és a Margaret Island ad koncertet, vasárnap Kasza Tibi lép fel és tűzijáték is lesz este kilenctől. Részletek itt.

Solymáron búcsú lesz

Idén is érdekes, változatos programokkal várják a gyerekeket és a családokat. Egész nap kraívkodhatnak a Templom téren a gyerkőcök. Vasárnap 16 órától az iskola udvarán a Holló együttes csinál zenés családi programot. Péntektől hétfőig vidámpark működik a Terstyánszky úton, az Aranykorona étterem előtti parkolóban. Az élmény kedvéért és a helyszínek közötti közlekedés megkönnyítéséért az előző években megszokottak szerint szombaton és vasárnap is egész nap ingyenesen fog járni a kerekes kisvonat a Templom tér és a sportpálya között. Részletes program itt!

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Természetjáró fesztivál a Dunakanyarban

Jó koncertek, kellemes túrák. A Magyar Természetjáró Szövetség idén első alkalommal szervezi meg a természetjárást és a szabadidő aktív eltöltését népszerűsítő, közösségépítő rendezvényét, a Természetjáró Fesztivált. Szeptember 7. és 9. között három napon keresztül színes programkínálattal, túrákkal és koncertekkel várják a természetbe vágyókat. A fesztivál központi helyszínén, a verőcei csattogó-völgyi üdülőházak területén az egész napos gyerek- és családi programok mellett további kísérőprogramok színesítik a rendezvény kínálatát.
A jó hangulatról péntek este a Mongooz and The Magnet, valamint Ferenczi György és az Első Pesti Rackák gondoskodnak, szombaton délután a gyerekek a Kolompos, este pedig a táncolni vágyók a Vegas Showband muzsikájára rophatják. Napijegy 1000, három napos bérlet ára 2000 Ft. A programokat 18 év alattiak ingyen látogathatják. Minden infó itt!

Törökbálinton báloznak

Szüreti bál és zenés délután lesz vasárnap 14 órától a  Munkácsy Mihály Művelődési Házban. Aki táncolna, ne hagyja ki a partit! Részletek itt.

Kéklámpás fesztivál Monoron

Szombaton egész nap a helyi rendőrség, mentőszolgálat és katasztrófavédelem munkatársai foglalják el a sportpályát. A rendezvényen részt vesz a Ter­ror Elhárítási Központ és elhozzák a BTR páncélautót is, melyet bárki megtekint­het a rendezvény ideje alatt. Lesz füstsátor, tálcatűzoltás és tűzvédelmi teszt, rendőrku­tyás-bemutató, air-soft pavilon, rendőrmo­toros-bemutató, ugrálóvár és kézműves-fog­lalkozások, továbbá komplex bemutatót tart a mentőszolgálat, a katasztrófavédelem és a rendőrség. További infók itt.

Kiemelt kép: termeszetjarofesztival.hu