Ahogy azt korábban az elsők között megírtuk, egy 8 éves kisfiú kért segítséget telefonon a rendőrségtől, mondván, hogy az édesanyja rosszul van. Kiderült, hogy a nőt megfojtották. A tettes a gyilkosság után egy szuperhős filmre ült be egy 15 kerületi mozibe, vélhetően a Pólus Centerben. Előadás közben érkeztek a rendőrök, azonnal elfogták. A látványos akciót videón is megnézheted a cikkünk alján.

A 8 éves kisfiú hívta a rendőröket

Egy nyolcéves kisfiú telefonált a 112-es segélyhívószámra április 3-án este hét körül és azt mondta a diszpécsernek, hogy édesanyja rosszul van. A helyszínre érkező mentők megpróbálták újraéleszteni a 30 éves nőt, de már nem tudtak rajta segíteni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Összevesztek

A nyomozás adatai szerint a férfi körülbelül két hónappal korábban ismerkedett meg a 30 éves nővel. A bűncselekmény napján a zuglói lakásban táncolás közben vesztek össze, a férfi a másik szobába küldte a nő gyerekét, majd bántalmazta az asszonyt, végül elment otthonról.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Padlón feküdt

Amikor a kisfiú elő mert jönni, az anyját a padlón fekve találta, már nem lélegzett. Telefonon hívta az apját, majd a mentőkkel is beszélt, akiket azután ő engedett be a lakásba. A mentőszolgálat munkatársai megpróbálták újraéleszteni az áldozatot, de nem lehetett rajta segíteni.

Hajtóvadászat

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a helyszínen beszerzett adatok alapján hajtóvadászatot indított az élettárs után. A rendőröknek sikerült telefonon elérni a férfit, ő azonban nem volt hajlandó elárulni, hogy hol tartózkodik.

Szuperhős-filmre ült be

A hajtóvadászat eredményeként a BRFK életvédelmi nyomozói a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársaival 21 óra 35 perckor a Pólus Center mozijában találták meg és fogták el a feltételezett elkövetőt, aki anyjával éppen az új szuperhős-filmet nézte.

Megbilincselték

C. Károlynak esélye sem volt az ellenállásra, megbilincselve állították elő a Teve utcába, ahol emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki.

Megfojtották a nőt

A férfi a bántalmazást beismerte, az ölést azonban tagadta – annak ellenére, hogy az április 4-én soron kívül elvégzett igazságügyi boncolás megállapította: az áldozatot megfojtották. A gyanúsítottat a fővárosi rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt az elfogásról készült videó

Kiemelt kép: Részlet a videóból