Botrányos jeleneteket rögzítettek szombaton Üllőn. A Pesti úton az egyik ott élő férfi éppen az autóját bütykölte a ház előtt, amikor a szomszédos munkásszállón élők fiatalok belekötöttek és verekedés, óriási bunyó alakult ki. Az esetről videó készült, ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Nyugalomra vágytak

Tar Józsefék nemrég költöztek Üllőre a pesti belvárosból. Azért mentek ki az agglomerációba, mert egy kis nyugalomra, feltöltődésre vágytak. Béreltek egy lakást, eleinte minden rendben volt, aztán megtörtént a baj. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kötekedés

József most szombaton a ház előtt parkoló autóját bütykölgette, amikor odalépett hozzá egy tök részeg, vagy drogos fiatalember és kötekedni kezdett vele. Az eset felkerült a Facebookra, a döbbenetes videót a cikkünk alján nézheted meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elszabadult indulatok

Az Üllőn élő férfi így fogalmaz: „A fiatal férfi egyed, nem tudom embernek se nevezni mert nem az, odalép hozzánk a parkolóban szerelgetés közben, nagy, üveges szemekkel, láthatóan tudatán kívül. Próbált valami állomba beleszőni minket, hiába kértem, hogy nem tudjuk miről beszél és legyen nagyon kedves békén hagyni minket.” – írja a férfi, majd elszabadultak az indulatok.

Ütötték, rúgták a szomszédot

A láthatóan valamilyen szer hatása alatt álló, alulöltözött fiatalembernek nem tetszett valami és ütni rúgni kezdte a 40 év körüli férfit. Közben előkerült még pár fiatal srác a szállásról, így hárman estek neki szerencsétlen férfinek.

Fenyegetés

„Takarodj innen, a k*va anyád!” üvöltötték a srác haverjai az utcán, majd fenyegetően szerencsétlen férfi felé fordították a kezüket. Közben az üllői férfi felesége mindent rögzített mobillal, majd feltöltötték az egyik helyi csoportba.

Nem csillapodott le

A videón jól látszik, hogy az egyik fiatal srác magából kikelve üvölt és csapkodja József autójának csomagtartóját. Közben előkerül a munkásszálló-szerűséget működtető szomszédasszony, aki azt kiabálja a srácnak, hogy „Hagyd abba Viktor!” a fiú azonban nem csillapodott le.

Megvadult fiatalok

„Szétb*szlak te kutya, takarodj innét”! üvöltötték torkuk szakadtából a megvadult fiatalok, ekkor már a szomszédasszony is az utcán volt, hogy beterelje az udvarába a megvadult fiúkat, de azok nem csillapodtak.

Kirohantak a férfihez

Az udvarból újra és újra kirohantak az ott élő férfihez, rúgták ütötték, mert ő azt merészelte mondani nekik, hogy feljelenti őket, ebből bírósági ügy lesz. A srácok azonban tovább balhéztak.

Rendőrségi feljelentés

A Facebook posztban Tar József leírta, hogy csoportos garázdaság miatt feljelentette a fiatalokat. József azt is megjegyzi, hogy megindult ugyan az eljárás, de a nyomozó elismerte, hogy „semmi nem történik csak papírt gyártunk.” – írja a pórul járt férfi.

Problémás ház

A közösségi oldalon több hozzászólást kapott a videó, leírják, hogy nagyon problémás ez a ház és az ott élők, többen kérdezik, hol a rendőrség, mások egyszerűen féregnek nevezik a munkásszálló balhés lakóit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó az üllői balhéról

Kiemelt kép: részlet a fenti videóból