A korszerű fogászati implantológiai eljárások lehetőséget teremtenek, hogy szép, esztétikus és tartós eredmények születhessenek. A még alaposabb munkafolyamatoknak és a legmodernebb technológiáknak köszönhetően a gyönyörű mosoly nem marad álom többé. 

Hosszú távú gondtalanság, tartós fogpótlás

A fog elvesztését követően minél korábban érdemes megkezdeni az implantációs kezelést, de korántsem mindegy, hogy milyen klinikát választunk. Kizárólag olyat érdemes, ahol a specialisták komoly szaktudással, sok éves tapasztalattal rendelkeznek, vagyis jártasak a fogpótlásos eljárásokban. A Halász Klinika fogbeültetési szolgálatása révén elejét vehetjük a foghiány súlyos következményeinek, és visszanyerhetjük magabiztos mosolyunkat. Legfőbb céljuk, hogy az implantátumok élettartama minél hosszabb legyen, minimum 20 év, de akár több is.

A húzást követően elvégzett beavatkozás legnagyobb előnye, hogy ebben az időszakban a csontszövet regenerációs képessége is jóval intenzívebb, ugyanakkor ezáltal nagy eséllyel megóvható az ínypapilla egészséges szerkezete. Gondolunk kell a gyors változásokra, melyek kezeletlenül rohamosan bekövetkeznek. Az ínycsipke és a csontszövet leépülése elkerülhető, ha idejében cselekszünk. 

A kezeletlen foghiány következményei 

A gyorsan bekövetkező változások mellett igen súlyosak a lassabban végbemenő következmények is. Számolnunk kell a foghiány körüli fogak elvándorlásával, eldőlésével, a csontból való kiemelkedésével; a fogak egymást “megtámasztását” biztosító ún. kontaktpont rendszerének fellazulásával, és az érintett terület nehezebb tisztántarthatóságával, amely sajnos teret enged a fogszuvasodásnak és a fogágybetegségeknek. Ezáltal az ép fogak is veszélybe kerülhetnek. 

Egy másik, hosszabb távon kialakuló szövődmény az állkapocs deformációja, mely együtt járhat a fejfájások gyakoriságának növekedésével, így viszont még több terhet ró az amúgy is küzdelmes mindennapokra. 

Nem szabad elfeledkezni a pszichológiai hatásokról sem, hiszen az egészségünkre gyakorolt befolyásán túl egy efféle állapot pszichésen is megterhelő. Az önbizalom sérülése pedig nagymértékben rombolja az életminőséget is. 

Mindez elkerülhető, ha mihamarabb ellátogatunk a fogbeültetésben jártas klinikára, ahol a szakemberek készséggel segítenek, hogy ismét magabiztosan láthassuk el a napi teendőinket. 

Fogpótlás egy életre? 

A Halász Klinika legfőbb célkitűzése, hogy még tovább növelje az implantátumok élettartamát, és a korábbi 10 éves garancia, ami a tapasztalatok alapján elérte a 20 évet is, idővel egy életre szóló megoldást nyújthasson. A legösszetettebb protokoll, a több lépéses procedúrák, a minőségi alapanyagok felhasználása és a korszerű berendezések lehetőséget kínálnak mindazoknak, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség, a tartósság és a esztétikum tekintetében. 

A magabiztos mosoly elérhető, hiszen a lehetőségeink bőségesek, csupán élnünk kell velük!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.