Távozik az RTL Reggeli című műsortól Járai Máté. A színésszel nem hosszabbított szerződést a csatorna. Pár hónappal ezelőtt hasonló körülmények közt távozott a reggeli műsortól Lakatos Márk. 

Búcsúzik a Reggelitől

Közel két év után búcsúzik az RTL Reggelijétől Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, aki műsorvezetőként dolgozott a Reggeliben. A csatorna közleménye szerint Járai „ez idő alatt munkájával és személyiségével megkerülhetetlenül járult hozzá a műsor sikereihez.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vendégként számítanak rá

„A műsor folyamatosan frissül, változik, ehhez pedig új struktúra társult januártól. A műsor hosszabb távú stratégiájának része, hogy új arcoknak, az eddigiektől eltérő nézőpontoknak és műsorvezetőknek adjon teret és lehetőséget. Ennek jegyében búcsúzik a szerkesztőség a közkedvelt színésztől. Járaira továbbra is számítanak, de nem műsorvezetőként, hanem vendégként, írják.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fáj

„Fáj, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem, szerettem nagyon azokat a hajnalokat, a beszélgetéseket…ennyi volt Járai Máté reggelis műsorvezetése: 120 adás, ugyanennyi hajnali 4 es ébredés, többszáz beszélgetés, könnyek és nevetés!” – így reagált Járai Máté az elbocsájtására. 

„Kicsit kiütöttek

„Mindig mondom, az élet egy Ki-nevet -a- végén, most kiütöttek, de ha 6-ost dobok újra játékban leszek, csak kérlek drukkoljatok, hogy ne maradjak ki túl sok körből! Ölelés.” – írja posztjában a színész. 

Fel volt függesztve

A 44 éves színész a bulvárlapok gyakori szereplője. Többször beszélt arról, hogy feleségével nyitott házasságban élnek. Járai Máté egyik interjújában azt is elmondta, hogy első testi kapcsolata egy férfival volt. 

Felfüggesztették a színészt

Az RTL 2022. május közepétől június végéig felfüggesztette Járai Mátét a Reggeli című műsor műsorvezetői posztjáról. azért kapta a büntetést, mert egyeztetés nélkül adott ki bizalmas, a műsor készítését érintő információkat nemrégiben Istenes Bence, Istenest című műsorában.

Bizalmas információ

Járai egészen pontosan arról beszélt, hogy a Reggelibe meghívott Rácz Jenő, a Konyhafőnök című műsor egyik zsűritagja nem akart vele beszélgetni az adás alatt egy korábbi konfliktusuk miatt. Rácz Jenő csak úgy volt hajlandó bemenni a műsorba, ha a másik műsorvezető beszélget vele.  

Engedély nélkül szerepelt

A problémát az okozta, hogy a színész szerződést szegett azzal, hogy az adás nem publikus részleteiről beszámolt, és korábban engedély nélkül elment más műsorokba is szerepelni.

Közel 5 évig volt a stáb tagja

Tavaly novemberben, szintén a Reggeli stábjából küldték el Lakatos Márk, műsorvezetőt. Ő közel 5 év után volt kellett távoznia. A csatorna közleményében akkor is, mint most Járai Máté esetében, szinte szóról-szóra ugyanazzal indokolta a kirúgást. Ezt írták: „A hosszabb távú stratégiájuk célja, hogy új személyeknek és nézőpontoknak is lehetőséget kapjanak”. És azt is hozzátették, hogy vendégként továbbra is számítanak rá. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Járai Máté – Forrás: YouTube.com/Life tv