Alaposan kiosztotta Osváth Zsolt Tóth Gabit. Szerinte az énekesnő megalázta volt férjét, és amit mostanában művel, azzal a gyerekének sem tesz jót. Osváth Zsolt, Magyarország egyik legismertebb youtubere. Csatornájának, közel 300 ezer feliratkozója van, az Instagramon pedig közel félmillióan követik.

Több pasi, mint lemez

Osváth Zsolt a napokban arról beszélt, hogy amióta Tóth Gabit ismeri, az énekesnőnek több pasija volt, mint lemeze. Szerinte ezen talán már mindenki túl tudott jutni „soha nem vetettem meg én sem a mókát, hogy úgy mondjam… Nem akarok álszent lenni, soha nem állítottam, hogy én lennék a szentlélek, és hogy én házasságig szűz maradok – mondjuk ezt a Gabi sem állította, nehéz is lett volna ugye…”  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Élő adásban csókolózott

Nála azonban most telt be a pohár, szerinte ugyanis Tóth Gabi elcsendesedést ígért, ehelyett élő adásban csókolózott új szerelmével úgy, hogy az influenszer szerint még ki sem szellőzött hitvesi ágyuk Krausz Gáborral. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

„Ez élteti Gabit”

Osváth Zsolt szerint Tóth Gabit ez élteti. „Ő komolyan vette az az ócska marketingdumát, hogy a negatív reklám is reklám, és úgy volt vele, hogy hát két hete nem róla szóltak a hírek. Egyébként Tóth Gabinak a TikTokján lehet ezzel kapcsolatban videókat találni, ahogyan teljes csodálkozását, megdöbbenését és nemtetszését fejezi ki, amikor róla a bulvár ír”

Stockholm-szindróma

„Attól tartok, hogy Gabinak Stockholm-szindrómája van, egyszerűen nem bír elszakadni az emberek hergelésétől, triggerelésétől és ezáltal az ő nemtetszésüktől. Imádja, ha őt bántják. Fura egyvelege ez a mazochizmusnak és a Stockholm-szindrómának.”

Magánügy a válás?

A youtuber szerint az énekesnő nagy csinnadrattával mondta ki a boldogító igent Krausz Gábornak, képet is mutatott, ahogyan Tóth Gabiék a címlapon mosolyognak úgy, hogy az énekesnő várandósan hasát fogja. Majd arról beszélt, hogy Tóth Gabi a család.hu-n dörgölte az emberek orra alá boldogságát. Majd jött a bejelentés a házasság végéről azzal a kéréssel, hogy hagyja békén a sajtó, mert ez magánügy. De azért új szerelmével együtt fotózkodott egy fideszes politikussal egy dinnyefesztiválon.

Mélypont a csók

Osváth Zsolt szerint az volt a mélypont, amikor Tóth Gabi és legújabb szerelme élő adásban csókolóztak, megalázva ezzel nemcsak Krausz Gábort, hanem a nézőket is. Szerinte ez a helyzet Tóth Gabiék kislányának sem tett jót.

Elárulta Krausz Gábort?

Osváth, mint mondta, szabadelvű embernek tartja magát, mindennel elnéző és megértő, amiben a házastársak megegyeznek, és nem tűrné, hogy abba más beleszóljon. „Minden házasság, minden kapcsolat olyan, amiben a két fél megállapodik. De itt nem ez történt. (…) Ebben nem ismerek pardont, ez árulás. Amikor azt, aki a másik feled volt, elárulod”.

Üzent is az énekesnőnek

„Szóval Gabi, lehet, hogy te ezzel a vérlázító produkcióddal a szerelmet akartad megünnepeltetni, szerintem egyébként inkább magadat, de annak az ellenkezőjét tetted: bagatellizáltad. Az egyik szerelem nem teszi semmissé a másikat, erre próbálok én neked utalni, pedig te most pontosan úgy adtad elő. Ellenben az egyik megcsúfolása beárnyékolja, hovatovább kizárja az új éltetését”.

„Buta majom”

„Szerintem te egy buta majom vagy, aki beletaposott mindenbe az utóbbi fél évben, amiben sokan hittek. Nem azért vagy buta, mert nincsen érettségid, hanem azért, mert tényleg, nem lehet erre jobb szót találni, önsorsrontó vagy. Egyszerűen az emberek egy pillanatig nem akarnának utálni, de te teszel róla, hogy utáljanak” – zárta markos véleményét a Tóth Gabi jelenségről Osváth Zsolt.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

ZSHOW time felvételét itt tudod megnézni

Kiemelt kép: Tóth Gabi és Osváth Zsolt – Forrás: BPK montázs