Keresetlen szavakkal illette az egyik vásárlót a csepeli Rossmann üzletvezetője. A konfliktus oka az volt, hogy a kisgyermekes anyuka a közeli orvosi rendelőbe érkezett, és mivel vásárolni is szeretett volna, a szemben lévő drogéria parkolójában állt meg autójával. 

Orvoshoz érkezett a gyermekével 

Február 16-án, a csepeli Rossmannban felháborító eset történt. Egy fiatal anyuka azt állítja, hogy 12:40 körül érkeztek a csepeli gyermekorvosi rendelőhöz időpontra. A rendelőnek saját betegparkolója nincs, a szemközti oldalon található parkoló szolgája ezt a célt. Az egy hivatalos parkoló, ami egyben a Rossmann gazdasági bejáratának is helyt ad, amihez egy beton rámpa vezet. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vásárolni akart

A beton rámpa oldalfalánál 3 műanyag tábla szerepel: 2db megállni tilos és egy “kizárólag vásárlók részére” feliratú. „Az utóbbinál álltam meg, mivel a Rossmann-ban akartunk bevásárolni orvos után” – írta a promotions.hu-nak Szilvia, aki gyermekével 13 óra előtt pár perccel jöttek ki az orvostól, és látta, hogy egy áruszállító teherautó áll az autójuk mögött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Hangos ordibálásra lett figyelmes

Szilvia odament a sofőrhöz, aki közölte vele, hogy rossz helyen állt meg, de most meg kell várnia, amíg kipakolják az árut. Szilvia gondolta, addig bevásárolnak a drogériában és a gyógyszertárban. Ekkor azonban hangos ordibálásra és káromkodásra lett figyelmes, majd a gazdasági bejárat ajtaján kirontott egy nő. 

Keresetlen szavakat használt

„Ordibálni kezdett velem, hogy „vak vagyok-e, hogy ott nem lehet megállni, és mit képzelek?!”.  Bocsánatot akartam kérni, ha rossz helyen állok, mutattam a vásárlói parkoló táblát, de ő csak üvöltött, hogy idézem: „lesz*rom, rendőrt hívok b*szd meg!”. 

Megkérte, hogy ne ordítson

„Megkértem, hogy ne ordítozzon a gyerekem előtt. Azt mondta „lesz*rja a gyerekemet, meg hogy orvosnál voltunk, attól nekem tudnom kell, hol állhatok”. Fenyegető testtartással, kiabálva elindult a rámpán lefelé, mire én hátráltam a kislányommal, majd meghallottam, hogy azt kiabálja, hogy „Te f*sszopó k*rva!”.

Felhívta a párját

Szilvi így folytatta a botrányos jelenetet: „Ismét felszólítottam, hogy ezt fejezze be az 5 éves gyerekem előtt, ha rossz helyen állok, sem érdemlek ilyen stílust. Néhány dühös mondatváltás után hívtam a páromat, a hölgy pedig az áruátvételt kezdte meg.”

Panaszt akart tenni

Ezután a kisgyermekes anyuka bement a boltba, ahol az üzletvezetőt és a vásárlók könyvét kérte. Panaszt szeretett volna tenni a hölgy viselkedése miatt. „Kiderült, hogy az a hölgy az üzletvezető és nem állt velünk szóba, nem adta át a vásárlók könyvét, hanem távozott a raktárba”.

Megérkeztek a közterületesek 

A történet itt még nem ért véget, ugyanis később megérkeztek a közterület-felügyelők, akik megállapították, hogy Szilvia nem állt rossz helyen az autójával, és a Rossmann által kihelyezett korlátozó táblák közigazgatásilag nem szabályosak.

„Úgysem kap semmit”

Ezek után az üzletvezető elnézést sem kért Szilviáéktól, majd mikor újfent kérték a panaszkönyvet, közölte velük, hogy “úgysem kap érte semmit”. Ezután ismét az üzletbe mentek, ahol a biztonsági őr hozta a vásárlók könyvét.

Nem mondta meg a nevét

Szilvia megírta a panaszt, az üzletvezető hölgy pedig ekkor sem mondta meg a nevét. Csak “ráírta, hogy a dolog közterületen történt, mintha az mentség lenne és nem számítana, hogy munkaidőben, áruátvétel közben történt”.

Nem kapott választ

Szilvia panaszával megkereste a Rossmann Magyarország Kft, de egyelőre nem kapott választ. „Elkeserítőnek tartom, hogy egy vélt szabályszegés miatt így viselkedik egy üzletvezető és rossz belegondolni, hogy ha nincs ott a gyermekem, mit tett volna” – írta panaszlevelében a kisgyermekes édesanya. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció