Azt, hogy hogyan nézünk ki, megjelenésünket, karakterünket sokban meghatározza az, hogy milyen formája van a hajunknak. Hiszen akivel találkozunk, ezt fogja látni legeslegelőször. Mindig szem előtt van, így nem igazán tudjuk eldugni sem. Az egyenetlen hajvonalból, a ritkuló hajból és a magas homlokból adódó problémák pedig sokkal több nőnek okoznak gondot, mint gondolnánk.

Megoldás lehet a hajbeültetés nőknek is?

Amennyiben te is a magas homlok problémájával küzdesz, számodra is ideális megoldás lehet a hajbeültető műtét választása. Ilyenkor ugyanis a szakemberek a hajvonalat lejjebb hozzák az ideális magasságba. Amennyiben nem egyenletes a hajvonalad, arra is van lehetőség, hogy a hiányzó részeket feltöltsék, így kialakítva egy arányos hajvonalat.

Amennyiben két oldalon tapasztalsz hajfelkopást vagy a halántéknál figyelheted meg hajsűrűséged megváltozását, ezen is könnyen lehet segíteni. Továbbá a sérülések miatt kialakult hajhiányt vagy a szoros copf által okozott hajkopást is pótolhatod hajbeültetéssel, ami tartós megoldást fog jelenteni.

Egy jó frizurával nem lehetne megoldani ezt a problémát?

Bár a nők többsége törekszik arra, hogy ilyen problémák mellett olyan frizurát válasszon, amely takarja homlokot, nem lehet csupán ezzel korrigálni mindent. Arcformánk jelentősen befolyásolja azt, hogy milyen frizurák állnak jól nekünk, ezért nem biztos, hogy számodra is a homlokot  elrejtő hajkorona lesz a megfelelő.

Ha nem is jelent végleges és tökéletes megoldást, de a megfelelő frizura sokat segíthet a mindennapokban. Magas homlokkal rendelkező hölgyek esetében például nem ajánlott sem a lófarok, sem a két oldalra történő hajfeltűzés. Választhatsz különböző kiegészítőket is, hátha palástolni tudod a nem tetsző részleteket. Például egy kalappal, egy divatos fejkendővel vagy egy hajpánttal stílusos lehetsz, de nem minden helyzetben jelenthetnek megoldást.

Mivel jár egy női hajbeültetés?

Az egyik legkedveltebb beavatkozás nők esetében a vitaminos mezoterápia az orvosi hajkezelések közül. Ezt a hölgyek körében is szívesen alkalmazzák, illetve a mikropigmentáció is egy olyan eljárás, amit már rutinszerűen végeznek a szakemberek. Nők esetében azonban a hajbeültetés sokkal ritkábban kerül szóba, mint a férfiaknál.

Sokan ódzkodnak tőle és kevéssé megvalósíthatónak tartják, ezért is válaszd sok tapasztalattal rendelkező szakemberek szolgáltatását. Az Art ‘N Hair munkatársainál garantáltan a legjobb kezekben leszel.

Való igaz, hogy egy nő esetében mindig utána kell járni a hajhullás lehetséges okainak. Érdemes alaposan feltérképezni, mi állhat a hajhullás hátterében. Azonban egy magas homlok vagy egyenetlen hajvonal esetében hajbeültetéssel tudják a legegyszerűbben és a legjobb hatásfokkal orvosolni a kellemetlenségeket.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos mérések szerint a BudaPestkörnyéke.hu hírportált a forgalmas napokon 340.000 ember olvassa!