Hetek óta a pátyi boncmestertől hangos a sajtó, aki pár hónapja költözött egy községbe a második feleségével. Az itt élők közül csak kevesen tudják, hogy ő az, akiről az újságokban is olvasni lehet.

Mint ahogyan azt a BudapestKörnyéke hírportál is megírta elhalálozott emberek testrészeivel, kioperált szervekkel üzletelhetett az a pátyi boncmester, akinek a házában nemrég rengeteg emberi testrészt találtak. A Bors most megtalálta R. Dénest, aki most jelenlegi felesége házába húzza meg magát, ugyanis a saját ingatlanát a hitelező pénzintézet eladta. Új lakóhelyén, egy kicsike kis településen, sokan nem tudják, hogy ki is ő valójában.

A férfi egészen eddig nem állt nyilvánosság elé, pedig az ügy kapcsán már megszólalt a fia, illetve a lánya is, akik mindketten egybehangzóan azt állították, apjuk nem egy szörnyeteg.

„Apámat megnyomorították, ellehetetlenítették, ő pedig megpróbált a helyzetéből kievickélni. Apa anyagilag teljesen padlóra került. 2007-ben apám elveszítette az autóját, bebukta a lakáshitelét, tehát gyakorlatilag mindene odaveszett. Hatvan felett jár, így még 100 évig kellene élnie, hogy a nyugdíjából vonni tudják a hiteltartozását. Annak idején 20 millió forintot vett fel, de a pénzintézet már 100 milliót szeretne visszakapni” – mondta a Borsnak ifj. R. Dénes.

A házat eladták

Mint ahogyan azt a Bors is megtudta a férfi házát, ahol a két gyermekét is felnevelte, a bank már eladta, mivel a család nem tudta fizetni a törlesztőrészleteket.

A férfi mostani feleségével nemrég él egy másik községben, sokan nem tudják, hogy ki ő, akik viszont tisztában vannak vele, hogy ő a hírekben szereplő férfi, azok nem lelkesednek azért, hogy ott él. „Ijesztő, hogy egy ilyen ember közelében kell élnünk”  – mondta a lapnak az egyik helybéli.

A vidéki házban Dénes éppen egyedül tartózkodott, nyitott ablakok mögött. Csengőt ugyan nem találtak a kapuján, ám a diszkrét szólítás is hatásosnak bizonyult. Egy percen belül meg is jelent a megviselt arcú férfi, majd, miután felfedték kilétüket, magából kikelve üvöltözni kezdett, mondván, hogy őt teljesen ellehetetlenítették és tönkretették. 

Nyilatkozni nem akart, kérdésekre sem válaszolt. A lap kereste a férfi jelenlegi feleségét is, de ő közölte, hogy nem akar nyilatkozni..