Péntek délutántól szombaton éjfélig teljesen lezárják Budakeszi főutcáját. Sörfesztivált rendeznek, ezért autóval nehéz lesz átjutni a településen.

A rendezvény zavartalan lebonyolítása érdekében a Fő utcának a Temető utca és Erkel utca közötti szakaszát teljes hosszában lezárják az autók elöl szeptember 13-án 14:00 órától 24:00 óráig, valamint szeptember 14-én 08:00 órától 24:00 óráig. A lezárás ideje alatt a Fő utcán csak a menetrendszerinti buszjáratok közlekednek majd. 

A Fő utca Erkel utca és a Kossuth utca közötti szervizútat is lezárják a rendezvény miatt.  Ebben az időszakban, az ideiglenes fogalomkorlátozással érintett útszakaszon gépjárművel sem közlekedni, sem parkolni nem lehet.

A helyi közleményben azt írják, hogy a forgalomirányítást a rendőrség és a közterület-felügyelet végzi. Az érintett szakaszon az üzletek, éttermek gyalogosan, vagy autóbusszal közelíthetők meg.

Azt is kérik, hogy a közlekedők a kijelölt terelőútvonalat vegyék igénybe és ne a különböző applikációk által megadott útvonalakat, figyelemmel arra, hogy a mellékutak elsősorban parkolásra lettek tervezve, így a közlekedésükben az úgynevezett „menekülő útvonalak” sok esetben nem megkönnyítik utazásukat, hanem fennakadásokat okozhatnak.

Budakeszi tehát bedugul, aki teheti kerülje el, vagy ha bekeverdeik a településre, igyon egy jó sört és busszal menejen haza.