Sikerült meglátogatnia a nagymamájának azt a 12 éves kisfiút, aki még kedden kapott agyvérzést a mátészalkai uszodában oktatás közben. Az asszonyt sokkolta a kisfiú látványa, de a család bízik a gyermek felépülésében.

Rosszul érezte magát

A Budapestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy 12 éves Miklós úszásórán vett részt, ahol jelezte az oktatónak, hogy rosszul van, majd kiment a medencéből és az öltöző felé indult. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elvesztette az eszméletét

Ezután az epilepsziához hasonlatos, görcsös rohamot tört rá, ezért az úszómester azonnal értesítette a mentőket. A fiú elvesztette az eszméletét, és azóta sem tért magához.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mélyaltatásban tartják

Miklóst mentőhelikopterrel a debreceni klinikára szállították, és mélyaltatásban tartják, mert attól félnek az orvosok, ha felébresztik, ismét elindulhat a vérzés az agyában. Kiderült ugyanis, hogy a fiú minden előzmény nélkül agyvérzést kapott.

Értetlenül állnak a történtek előtt

A gyermek édesanya tehetetlenül áll a történtek előtt: elmondása szerint semmi előjele nem volt a fia rosszullétének. „Hétfőn reggel elindult az iskolába, akkor sem mondta, hogy rosszul érezné magát. Aztán hívtak, hogy agyvérzést kapott és kórházba szállították” – mondta a nő.

Nem tudnak mellette lenni

Miklóst Debrecenben kezelik, ami csak fokozza a család amúgy is hatalmas fájdalmát, ugyanis a távolság miatt nem tudnak a fiú mellett lenni. Az RTL Híradónak elárulták, autójuk nincs, sőt, buszjegyre nem telik nekik, így nem tudnak elutazni a kórházba.

A nagymamát összetörte a látvány

 „Anyukámnak sikerült annyi pénzt összekaparnia, hogy elmenjen meglátogatni az unokáját. Mindössze öt percre engedték be hozzá, de teljesen összetörte a látvány. Senkinek sem kellene így látnia az unokáját, nagyon fájdalmas dolog” – nyilatkozta Miklós édesanyja a Borsnak.

Segítséget kérnek

A családot érzelmileg nagyon megviseli, hogy nem tudnak a fiuk mellett lenni, ezért a közösségi oldalakon kértek segítséget.

Öt gyermeket nevelnek

„Sajnos, nem tudunk hozzá a kórházba elmenni, sem az alapvető dolgokat megvenni neki. Öt gyermeket nevelünk. Szeretnénk a segítségüket kérni, hogy gyermekemhez el tudjunk menni. Most a legkisebb segítség is nagyon sokat számít. Bármilyen segítséget szívesen fogadunk” – olvasható a bejegyzésben.

Valószínűleg felépül

A család információi szerint egy darabig még biztosan nem ébresztik fel Miklóst az orvosok. A fiú édesanyja a lapnak elárulta: gyermekének hatalmas szerencséje van, mert az agya nem sérült, ezért nagy valószínűséggel fel fog épülni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció