Vecsés Település Polgárőr Egyesület közösségi oldalán számolt be róla, hogy egy fiatal kollégájuk, Pinke Vera meghalt. A bejegyzésből az nem derült ki, hogy mi okozta a halálát, ám a szomorú hír mindenkit letaglózott.

Mély fájdalom

„Mély fájdalommal és sajnálattal tudatjuk, hogy elsősorban Barátunk, majd másodsorban Kollégánk, Pinke Vera r. ftörm. elhunyt. Aki ismerte, tudja, hogy emberileg és rendőrként is sokat tett Vecsés Városért. Emlékét őrizzük, és részvétünk a családnak és a barátainak. Isten Veled Vera!” – írták a posztbanA BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotón az elhunyt rendőrnő

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Rengetegen búcsúznak tőle

A bejegyzés alatt több száz komment érkezett, ismeretlenek és ismerősök egyaránt részvétüket fejezték ki. „Nyugodj békében Drága Verám! Amikor odafent találkozunk, majd én fogom neked főzni minden egyes alkalommal frissen a kávét úgy, ahogyan te fogadtál engem rendszeresen! Addig is kérlek, továbbra is vigyázz ránk föntről! Sokunknak hiányozni fogsz” – írta a poszthoz az egyik hozzászóló. Egy másikuk pedig így fogalmazott:

A jók mennek el

„Tényleg igaz a mondás mindig a jók mennek el  őszinte részvétem ő egy nagyon jó és fantasztikus rendőr volt soha nem fogom el felejteni. isten nyugasztaljon Vera”

Aranyos üzenet

Egy másik ismerős pedig egy aranyos üzenet mutatott, amit még Verától kapott 2011-ben. „2011- ben ezt még te írtad nekem. Vigyázok rá azóta is. Sütünk mi még együtt jó kis „Zöldes” melegszenyát. Jó utat, az angyalok vigyázzanak rád!”

Záporoznak a kommentek

„Verus fentről vigyázz ránk . Majd fennt újra palacsintázunk. Őszinte részvétem” – írta egy további kommentelő.

Csodálatos ember volt

„Őszinte részvétem a családnak. Köszönök neked mindent. Csodálatos embernek ismertelek…..” – írta egy másik hozzászóló. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Összeomlott Mészöly Kálmán özvegye: “Az, akit a legjobban szeretek, elment.”

Kiemelt kép: Pinke Vera – Forrás: Vecsés Települési Polgárőr Egyesület